Başkan Aktaş’tan İnegölspor’a moral yemeği





Hafta sonu ligin 2. yarısını Tokat maçı ile açacak olan İnegölspor’a Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından moral yemeği verildi. Kulüp Başkanı, Kulüp yöneticileri, teknik heyet ve bordo-beyazlı futbolcuların katıldığı yemekte konuşan Belediye Başkanı ve İnegölspor Onursal Başkanı Alinur Aktaş,  “Temennimiz İnegölspor’un 2. yarıda hedeflediği başarıya ulaşmasıdır” dedi

Hem kadroya yeni dâhil olan sporcularla bir araya gelmek hem de 2. yarı öncesi genel bir değerlendirme yapmak için bu yemeğin organize edildiğini belirten Başkan Aktaş, “Takımımız güzel bir hazırlık dönemi geçirdi. Temennimiz ve ümidimiz odurki İnegölspor’un 2. yarıda hedeflediği başarıya ulaşması. Arkadaşlarımıza zorluklar olacağını, engeller olacağını, sıkıntılar olacağını ama bunları büyük bir sabır ve çalışkanlıkla aşmamız gerektiğini bir kez daha hatırlattık” dedi.

Muvaffak olmak istediklerini belirten Aktaş konuşmasını şöyle sürdürdü, “O potansiyeli de kendimizde görüyoruz. Şimdiden sporcularımıza, teknik heyetimize ve yönetici arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. İnşallah Tokatspor maçına galibiyetle başlayıp, seriyi devam ettireceğiz” dedi. 

 



Haberi Paylaş

Comments are closed.