Etimesgut Belediyespor, Fatih Işıldar ile anlaştı

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Kadınlar 2. Ligi’nde mücadele edecek olan Etimesgut Belediyespor, başantrenörlük görevi için Fatih Işıldar ile anlaşma sağlandı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreni sonrası Kulüp Başkanı Metin Akyüz, “Etimesgut Belediyesporbu sezon TVF Kadınlar 2. Ligi’nde mücadele edecek. Voleybol şubemiz, A Takımı ile sınırlı kalmayıp, alt yaş kategorilerinde de yarışmayı sürdürecek. Ayrıca spor okullarımız da faaliyetlerine ilçemizde devam ediyor. Etimesgut Belediye Başkanımız Erdal Beşikçioğlu’nun destekleri ve ilçemizde bulunan voleybol kulüpleriyle yapacağımız çalışmalar ile voleybolun tabana yayılması ve genç yeteneklerin keşfedilmesi için girişimlerimize devam edeceğiz.” dedi.

Fatih Işıldar ise “Etimesgut Belediyesi Voleybol Takımı’nın başantrenörü olarak göreve başlamaktan büyük bir mutluluk ve onur duyuyorum. Bu takımın bir parçası olmak ve genç sporcularla birlikte çalışmak benim için büyük bir fırsat. Kadınlar 2. Ligi’nde mücadele edecek olan takımımızın, saha içinde ve dışında büyük başarılara imza atacağına inancım tam. Alt yaş kategorilerindeki sporcularımızın gelişimine katkıda bulunmak ve spor okullarımızdaki yetenekleri keşfetmek, bizim için ayrı bir heyecan kaynağı. Etimesgut Belediyesi’nin voleybolu ve genç yetenekleri destekleme vizyonu, bizim de yol haritamız olacak. Bu süreçte bize destek veren tüm yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Hep birlikte büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum.” dedi.

Haberi Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir