Lozo: “Olimpiyatlarda her şey farklı”

Paris 2024’te kariyerinin ilk olimpiyatlarını deneyimleyecek olan Sırp smaçör Sara Lozo, Meridian sitesine açıklamalarda bulundu.

İlk olimpiyatları için çok heyecanlı olduğunu söyleyen Lozo, “Uzun zamandır buraya gelip arkadaşlarımın  bahsettiği her şeyi deneyimlemek için bekliyordum. Olimpiyatlarda her şey farklı. Yemek yediğimiz bir kantinin olduğunu, her şeyi kendimizin aldığını ve temizliğini de kendimizin yapacağını hayal etmedim. Yataklar kartonlardan yapılıyor, odaları temizliyoruz, çöpleri atıyoruz. Otellerde kalmamızdan ve herkesin bizim için çalışmasından çok farklı bir şey.” dedi.

Giovanni Guidetti’nin Paris 2024 kadrosunun son halini açıklayana kadar çekingen kaldığını söyleyen Lozo, “Bundan önce ön liste ortaya çıktı ancak daha sonra Guidetti bize bunun kesin olmadığını ve değişiklikler olabileceğini söyledi. Listede olduğum için mutluydum ama son ana kadar çekingen kaldım.” açıklamasını yaptı.

Paris 2024’te kendilerinden büyük beklenti olduğuyla ilgili ise Lozo, “Burada herkes altın madalyayla dönmemiz için iyi şanslar diliyor. Baskıyı hissediyoruz ama seviyoruz. Onsuz oynamak imkansız, bu şekilde daha da iyi. Madalya için mücadele edebilecek altı veya daha fazla takım var. Bu olimpiyatların voleybol açısından en güçlü olimpiyatlar olduğunu düşünüyorum. Elimizden gelen her şeyi yapacağız ve sonucun iyi olmasını umuyoruz.” dedi.

 

Haberi Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir