Guidetti: “Kimseye şans vermedim”

2024 Paris Olimpiyatları’na ev sahibi Fransa’yı 3-0 yenerek başlayan Sırbistan’da başantrenör Giovanni Guidetti, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Oyuna yavaş başladıklarını söyleyen Guidetti, “Yavaş başladık ve sonra takım çok iyi anlaştı. Atmosfer çok iyiydi ve bazı oyuncuların olimpiyat oyunlarındaki ilk deneyimleriydi. 3.0’lık bir galibiyet asla kolay değildir ve bence biz de o kadar iyi değildik. Olmamız gerektiği gibi rahattık ve Sırbistan’ın en iyi hali sahada değildi ama bence bu sorun değil. İlk maçtı ve üç puan aldık. Şimdi sonraki iki maçı izlememiz gerekiyor.” dedi.

Karşılaşmaya ilk altı başlayan genç oyuncular Hena Kurtagic ve Aleksandra Uzelac için ise Guidetti, “Kimseye şans vermedim, şans vermenin zamanı değil. Sahaya güvendiğim ve takımı daha iyi hale getirebilecek oyuncuları gönderdim. Harika bir yaz geçirdiler ve oynamayı hak ettiler. Yedek kulübesinde harika antrenman yapan ve hazır olan harika oyuncularım var. Sanırım bir sonraki maç için bazı değişiklikler yapmam gerekecek ve tüm oyunculara ihtiyacımız olacak. Böyle güçlü bir takım oldukları için mutluyum.” ifadelerini kullandı.

Bir sonraki rakipleri ABD için ise Guidetti, “Amerika ile zorlu bir düello bizi bekliyor. Amerika bugün harika bir maç oynadı. Çok iyi oynuyorlar ve çok güçlüler. Onlara karşı bu geceden daha iyi oynamamız gerekecek.” dedi.

Kaynak: Una

Haberi Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir