Samsun’dan Antalya’ya voleybol yolculuğu





Alper Dikmen ismini bir çoklarınız hatırlarsınız voleybola Galatasaray altyapısında başlayan ardından Sivas 4 Eylül Belediyesi, Rize Fındıklı, Samsun Polis Koleji, Maltepe Marmara Koleji’nde kariyerini sürdüren bir isim Alper Dilmen.
Şimdilerde yorucu ama aynı zamanda zevkli bir yolculuğun içinde. Hafta içi Samsun’da öğretmenlik yapıyor hafta sonu Antalya’da maça çıkıyor.

Öğretmenlik ve voleybolculuktan arta kalan zamanlarında ailesi yani eşi Semra ve dünya tatlısı kızı İdil’e zaman ayırıyor.

Resimde gördüğünüz gibi… 

Samsun Özel Ezgililer Koleji’nde Beden Eğitimi Öğretmenliği yapan Alper Dikmen çocuklarla arasının çok iyi olduğunu öğrencilerinin kendisini çok sevdiğini söyledi. Cumartesi akşamları uçakla Antalya’ya gittiğini anlatan Dikmen pazar günleri Samsun’a geri dönerek pazartesi okulda öğrencileriyle buluştuğunu anlattı. “Haftanın yedi günü çalışıyorum” diyen Dikmen, “Çocuk olunca voleybolu bırakma kararı aldım. Sonra Antalya’dan teklif geldi. Maçtan maça gidileceği için kabul ettim. Voleybolu bırakmak kolay olmuyor” dedi.

3. Lig A Grubu’nda mücadele eden Antalya Türk Telekom grubunda lider konumda bulunuyor. Hedeflerinin 2. Lig olduğunu söyleyen Alper Dikmen “Burada iyi bir oluşumun içindeyim. Tecrübeli bir takımımız var. Bekir, Fatih Tokel yeni transfer Gerçek ve en son aramıza katılan Umut iyi kimya oturttuk. Normal şartlarda 2. Lig’e yükselmemiz lazım” diye konuştu.

 

 



Haberi Paylaş

Comments are closed.