Bosetti: “Servis karşılayıcıları yoktu”

2024 Paris Olimpiyatları’nda A Milli Kadın Voleybol Takımımızı 3-0 mağlup eden İtalya’da Caterina Bosetti, Anna Danesi ve Monica De Gennaro, İtalyan Voleybol Federasyonu’na açıklamalarda bulundu.

Caterina Bosetti: “Etkili bir blok-defans sistemiyle mükemmel bir voleybol sergileyerek iyi bir maç çıkardık, bu yolda devam etmeliyiz. Artık önemli maçlar geliyor bu yüzden odaklanmalı ve ayaklarımızı yere basmalı, maçlara bu şekilde yaklaşmaya devam etmeliyiz. Bence her şeyin anahtarı bizim oyunumuzdu. Servis atarken onları zor durumda bırakmayı başardık, servis karşılayıcıları yoktu, orta oyuncuları ile oynayacak topa hiç sahip olmadılar bu yüzden bence anahtar buydu. Bloklarımız sonrasında iyi çalıştı, pek çok şeyi kontrol altına aldık.”

Anna Danesi: “Bugün harika bir İtalya vardı ama bunu sadece 3-0 yüzünden söylemiyorum, her şeyden önce üçüncü sette 3-4 sayı geriye düştüğümüzde sergilediğimiz tutum ve gösterdiğimiz iyi reaksiyon ile geri dönmeyi başardığımız için söylüyorum.”

Monica De Gennaro: “Bana göre blok-defans aşamasında hepimiz harika bir oyun sergiledik: Blokta çok sayıda topa dokunduk ve bunun sonucunda da çok savunma yapmayı başardık. Takımın performansı gerçekten iyiydi ve gelişiyoruz; bu, bize yolculuğun geri kalanı için umut veriyor.”

Haberi Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir