Halkbank’tan Kharkiv’e kredi yok





CEV Kupası’nda finale çıkma mücadelesi veren Halkbank yarı final ilk maçında Ukrayna temsilcisi Lokomotiv Kharkiv’i 3-0 yenerek ikinci maç için avantaj yakaladı.

Voleybolda CEV Kupası yarı final mücadelesi veren Halkbank Ukrayna takımı olan rakibi Lokomotiv Kharkiv’i 3-0 mağlup etti.
İki takım da maça karşılıklı sayılarla başladı. İlk teknik molayı 8-7 Kharkiv önde geçerken teknik mola sonrası Halkbank 3-0’lık bir seri yakaladı ve 15-15’te rakibini yakaladı. İkinci teknik molaya 16-15 yine Ukrayna takımı önde girdi ve teknik mola dönüşü Halkbank oyuna ağırlığını koymaya başladı. Emre Batur’un blokları Priddy ve luis’in sayıları ile etkili olan Halkbank 17-17’den sonra arayı açtı ve seti 25-19 kazandı.

İkinci set Kharkiv’in sayılarıyla başladı. Ukrayna temsilcisi 3-1 öne geçti ama Halkbank oyunun kontrolünü Kharkiv’e vermedi. 4-4 ve 6-6’da sayılar eşit geçildi. Halkbank 8-6 önde girdiği ilk teknik moladan sonra tempoyu düşürmedi. Hüseyin Emre Batur birlikteliği temsilcimize üst üste ortadan sayılar kazandırdı. İkinci teknik mola 16-12 Halkbank lehine geçildi ve takımımız seti 25-21 kazanarak durumu 2-0 yaptı. 

Üçüncü set Halkbank adına çok rahat geçti. İyi servis atan Ankara temsilcisi bu servislerin etkisiyle setin hemen başında farkı açmayı başardı. İlk teknik mola 8-4, ikinci teknik mola 16-8 ile geçildi. Maçtaki üstünlüğünü set sonuna kadar koruyan Halkbank seti 25-17 alarak maçtan 3-0 galip ayrıldı.

Halkbank bu maçın rövanşını 13 şubatta oynayacak.
 



Haberi Paylaş

Comments are closed.