“Sakatlıksız ve başarılı bir sezon geçirmeyi planlıyoruz”

Efeler Ligi ekibi Fenerbahçe Medicana, yeni sezon çalışmalarına başladı. Sarı lacivertliler 2024-2025 sezonunun ilk antrenmanını Fenerbahçe Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde gerçekleştirdi.

Başantrenör Kerem Eryılmaz yönetiminde gerçekleştirilen ve yeni transferlerden Burak Güngör, Fabian Drzyzga, Yasin Aydın, Meisam Salehi, Denis Oleg Karyagin, Hakkı Çapkın, Osman Çağatay Durmaz ve Samet Baltacı’nın da yer aldığı ilk idman, salonda yapıldı.

Yaklaşık 1 buçuk saat süren antrenmanda kendileri için hazırlanan özel programlar dahilinde çalışan sporcular, kuvvet ve denge çalışmalarıyla günü tamamladı.

Yeni Sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe Medicana’da Başantrenör Kerem Eryılmaz, voleybolculardan Caner Dengin ve Yiğit Gülmezoğlu, Fenerbahçe Televizyonuna açıklamalar yaptı.

Kerem Eryılmaz, “Öncelikle hayırlı olsun. Sakatlıksız ve başarılı bir sezon geçirmeyi planlıyoruz. Bu yıl yeni bir takım oluşturduk; baştan bütün sistemimizi anlatacağız. Bütün planımızı kurgulamaya çalışacağız, tabii bu bir zaman alacak. Eksiğimiz var; Dražen şu an bizimle değil. Genç oyuncumuz Mert, Balkan Şampiyonası nedeniyle milli takımda. Geçen seneye kıyasla bugün daha kalabalığız; geçen sezon antrenmanlara 4 kişiyle başlamıştık. 1-2 hafta burada kuvvet yüklemesi yapacağız, ağırlık çalışacaklar. Biz salonu ona göre ayarlayacağız. Ardından, her sene yaptığımız gibi Topuk Yaylası kampımız olacak. Son yüklemelerimizi ve çalışmalarımızı yaptıktan sonra voleyboldan bahsedebiliriz. Dediğim gibi, camiamıza hayırlı olsun. Yeni sponsorumuzla hedefimiz, daha başarılı bir sezon geçirmek olacak.” açıklamalarını yaptı.

Caner Dengin, “İlk antrenmanımıza çıkıyoruz. İnşallah sakatlıksız, sorunsuz ve sonunda kupa alacağımız bir sezon olur. Fenerbahçe Medicana olarak, bugünden itibaren çalışmalara başlayıp sezon sonu mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum.” dedi.

Yiğit Gülmezoğlu, “Öncelikle, hep birlikte olduğumuz için çok heyecanlıyım. Bu yıl, geçtiğimiz sezonun üzerine koyarak taraftarlarımıza daha büyük mutluluklar hediye etmek istiyoruz. Bu yüzden heyecanımız ve motivasyonumuz tam, güzel bir şekilde başlıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Haberin Fotoğrafları

Haberi Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir