LOVB’da heyecan 2025’te başlayacak

Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni profesyonel ligi League One Volleyball’da (LOVB), ilk sezon heyecanı 8 Ocak 2025’te başlayacak.

6 takımın mücadele edeceği LOVB’da ilk maç, Atlanta ile Salt Lake arasında oynanacak. Nisan’da oynanacak finallerin ardından tamamlanacak sezonda mücadele edecek takımlar şöyle:

LOVB ATLANTA
LOVB AUSTIN
LOVB HOUSTON
LOVB MADISON
LOVB OMAHA
LOVB SALT LAKE

Kelsey Cook, Chiaka Ogbogu, Alessia Gennari, Micha Hancock, Jordan Larson, Jennifer Janiska, Haleigh Washington gibi isimlerin forma giyeceği LOVB’un maç takvimine ulaşmak için tıklayınız. 

Birleşik Amerikalı smaçör Kelsey Cook, LOVB ile ilgili, “LOVB bana teklif sunduğunda bu şansı kaçırmak istemedim. LOVB’nin sıfırdan profesyonel bir lig başlatan ve toplulukta kök salmış benzersiz yaklaşımı, onu sadece göze çarpan değil, aynı zamanda uzun vadede sürdürülebilir kılıyor. LOVB’nin Sporcu Konseyi’ndeki sporcuları adına, oyuncularına sadece sonsuz fırsatlar sağlamakla kalmayacak, aynı zamanda bu sporun tam olarak ihtiyaç duyduğu şeyi sağlayacak, kadınlar liderliğindeki profesyonel voleybol liginin bir parçası olmanın heyecan verici olduğunu güvenle söyleyebilirim.” dedi.

*LOVB’da Mikasa toplar kullanılacak.

 

 

Haberi Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir