ME Marmara Akademi Spor Kulübü’nden ABD’ye 5 voleybolcu

ME Marmara Akademi Spor Kulübü ve Volley Abroad şirketi işbirliği içerisinde yürüttüğü altyapı sporcularından beş ismi Amerikan Kolej Sporları Kurumu’na (NCAA) gönderdi.

Voleybol kariyerlerine Amerika Birleşik Devletleri’nde devam edecek olan; Zehranaz Yılmaz, Pınar Erol, Nehir Erimez, Beliz Şahin ve Şevval Nisa Aslan aynı zamanda Amerika’da spor bursu ile okuma fırsatından yararlanacak.

Zehranaz Yılmaz – Northeastern University (Boston)

Pınar Erol – Hoftsra University (New York)

Nehir Erimez – New College of Florida

Beliz Şahin – Polk State College (Florida)

Şevval Nisa Aslan – Arizona Western College

ME Marmara Akademi Spor Kulübü, altyapısından ABD’ye giden 5 voleybolcusunun başarısını şöyle duyurdu:

“Sporcuları her alanda destekleyen kulübümüz yurtiçi eğitim, yurt dışı eğitim, spor alanlarının tümüyle ilgilenmektedir.

Yetiştirdiğimiz sporcular Volley Abroad Danışmanlığı’nda akademik ve atletik seviyelerine en uygun okullara burslu olarak yerleştiriliyorlar.

Zehranaz Yılmaz, Pınar Erol, Nehir Erimez, Beliz Şahin ve Şevval Nisa Aslan İsimli sporcularımıza yurtdışı eğitim ve spor hayatında başarılar dileriz. ME Marmara Akademi olarak yetiştirdiğimiz sporcuların yurtdışı liglerindeki başarılarını görmenin gururunu yaşıyoruz.

Daha fazla bilgi için lütfen ME Marmara Akademi ve Volley Abroad yetkilileri ile irtibata geçin. ABD’de sporcu bursu süreci titizlikle yürütülmesi gereken bir süreç olduğu için sporcuların olabildiğince erkenden sürece başlamasını öneriyoruz.”

 

Haberi Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir