‘Aynı başarıyı Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde bekliyoruz’





Voleybolda sezonun ilk kupası VakıfBank’ın oldu. Teledünya Türkiye Kupası finalinde Eczacıbaşı VitrA’yı 3-0 ile geçen VakıfBank bu kupayı bir kez daha müzesine götürdü.
 
VakıfBank Genel Müdürü Süleyman Kalkan maçın ardından Türkiye Kupası’nı kazanan oyuncularını sonuna kadar desteklediklerini belirterek şunları söyledi:
“Biz tam 27 yıldır Türk voleyboluna değer katan bu takımı kutluyoruz. VakıfBank’lı oyuncuların alınterlerini dökerek kazandıkları bu kupayı biz de büyük bir mutlulukla kaldırıyoruz. Spora verdiğimiz desteğin ne kadar önemli olduğunu bize kez daha gösterdiler. Aynı başarıyı iki hafta sonra Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde de sürdürmelerini bekliyoruz.”

Teledünya Türkiye Kupası’nı kazanan takımını kutlayan VakıfBank’ın Antrenörü Giovanni Guidetti, “Türkiye Kupası bizim için bu sezonun ilk hedefiydi. Kazandığımız ve ilk şampiyonluğumuzu aldığımız için çok çok mutluyuz. Bu final grubu, CEV Şampiyonlar Ligi Play Off maçları için bize moral oldu. Şimdi daha çok çalışarak Avrupa’nın en büyük kupasını da kaldırmak istiyoruz” dedi.

 



Haberi Paylaş

Comments are closed.