Galatasaray HDI Sigorta’ya yeni sponsor

Galatasaray HDI Sigorta’nın forma sırt sponsorluğunu 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği (GSYİAD) üstlendi.

Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Mehmet Cibara ve 1905 GSYİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sarıöz’ün katılımıyla anlaşmanın imza töreni gerçekleştirildi.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park’ta imzalanan anlaşmanın basın toplantısında 1905 GSYİAD Başkanı Hakan Sarıöz şu konuşmayı yaptı:

“EKİM AYINDA KEMERBURGAZ’A GEÇİLECEK”

“Bugün voleybol takımımızın forma sırt sponsorluk anlaşması için buradayız. GSYİAD olarak Galatasarayımızın ihtiyacı olan her yerde Galatasarayımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Katkılarımız artarak devam ediyor. Çok yakın bir zaman içinde Kemerburgaz’daki sahaların yapımını tamamladık. Işıklandırmasıyla beraber… Okan Hocamızın ve oyuncularımızın kullanımına hazır bir hale getirdik. Çok da beğenildi. İnşallah Ekim ayı içinde futbol takımımız idmana başladığında sahalarımız da onların hizmetine hazır sunulmuş olacak. Bunun dışında bugün voleybol sponsorluk anlaşması için buradayız. Aynı anda geçen hafta içinde Kurumsal İletişim Departmanı ile yine bir sponsorluk anlaşması imzaladık. Bu anlaşma dolayısıyla geçen sene olduğu gibi bu sene de her maçın sonunda sosyal medyalarından “GSYİAD ile maçın karesi” paylaşımı yapılıyor. Üyelerimizden ve taraftarlardan çok ciddi bir etkileşim aldı. Bunu aynen devam ettiriyoruz. Burada amacımız iletişim departmanının kullandığı tüm malzemelerin modernize edilmesi. Daha güncel, daha modern şekilde taraftarımıza hizmet etmesini sağlamak. Bu konuda kulübümüze ve iletişim departmanımıza sponsor olduk. Destek vermeye devam ediyoruz. Bundan sonra da edeceğiz.”

“Galatasaray Adası’na elimizden geldiği kadar renovasyon ile ilgili her türlü katkıyı sağlamaya çalışıyoruz. Bunun dışında Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’na destek veriyoruz. Kadın Basketbol Takımı’na sponsorluk ve reklam vererek destek olduk. Deprem zamanında yaptığımız konteyner desteği var. Florya’da altyapı yaş grubundaki tesislerin yenilenmesi ile ilgili yaptığımız çalışmalar var. Taç Spor’a elimizden geldiğince katkılarımız devam ediyor. Galatasaraylılar Yurdu’na sponsor olduk. Oranın da yenilenmesi ile ilgili elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışıyoruz. Üyelerimizin de ayrıca sektörel katkıları devam ediyor. Kemerburgaz Tesisleri’nde mutfak ve diğer malzemeler gibi üyelerimiz buralarda katkı sağlamaya devam ediyorlar. Kısacası GSYİAD olarak Galatasaray’ın tüm organlarıyla birlikte iç içe, omuz omuza, el ele bu kulüp için çalışmaya, Galatasarayımıza, camiamıza, kulübümüze her alanda destek olmaya devam ediyoruz. Kuruluş amacımız karşılıksız, menfaatsiz Galatasaray’a destek olabilmek. Bunu bugüne kadar devam ettirdik. Artarak katkılarımızın devam edeceğini size duyurmak istiyorum. Voleybol sponsorluğu ile ilgili bize destek olan, ön ayak olan Sevgili Başkanımız Mehmet Cibara’ya da sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum.”

“GSYİAD İLE GURUR DUYUYORUM”

Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Mehmet Cibara ise şu ifadeleri kullandı:

“20 sene önce GSYİAD’da yer almış bir yönetim kurulu üyesi olarak nereden nereye geldiğimizi gördüm. Böyle bir dernekte yöneticilik yapmaktan gurur duyuyorum. Florya’ya yapılan bir evden tüm branşlara yapılan bir destek haline geldi. Hakan Bey’in dediği gibi sahalarımız hazır. Ben de iki günde bir gidiyorum. Fatih Demircan başkanlığında yapılan bu çalışmalara ben de destek vermeye çalışıyorum. Sonuçta hepimiz Galatasaray için çalışıyoruz. Kulüp üyelerimizin direkt olarak ya da GSYİAD kanalıyla desteklerini esirgememesini rica ediyorum. Doğru bildiğimiz yolda hedeflerimize ulaşmak için çalışıyoruz. Ekimin elk haftası başlayacak olan Efeler Ligi ve Sultanlar Ligi’nde yarışacak tüm takımlara, hakemlere, voleybol federasyonumuza başarılar diliyorum. Şansları bol olsun. İnşallah hepimiz için hayırlı bir sezon olur.”

Konuşmaların ardından anlaşma taraflarca imzalandı ve basın mensuplarının sorularına geçildi.

Haberi Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir