‘Kendine güvenen bir ekibiz’





Bayanlar CEV Kupası finalinde Polonya’nın Bank PBS Fakro takımıyla bugün deplasmanda oynayacağı ilk maç için bu ülkeye gelen Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı, hazırlıklarını sürdürdü.

Karşılaşmanın yapılacağı Muszyna Spor Salonu’nda antrenör Kamil Söz yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, yaklaşık 1,5 saat sürdü.
 
Antrenmanın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan takım kaptanı Seda Tokatlıoğlu, şu ana kadar her şeyin yolunda gittiğini belirterek, ”Çalıştığımız şeyleri sahaya yansıttığımız sürece buradan galibiyetle ayrılacağımızı düşünüyorum. Kendi evimizdeki maçta galip gelen birtakım olarak sahaya çıkmak istiyoruz. Burada gerçek gücümüzü göstermeliyiz. İstanbul’a geldiklerinde çok fazla umutlarının olmayacağı bir maç olması lazım” diye konuştu.
 
Libero Nihan Güneyligil ise finalde işi ”altın set”e bırakmak istemediklerine işaret ederek, ”Bu kupada iki defa altın set oynadık. Bu konuda tecrübeliyiz. Ancak bu kez altın sete bırakmak istemiyoruz. Tabii voleybol bu, ne olacağı belli olmaz. Ancak bizim hedefimiz iki maçı da kazanarak kupayı almak” dedi.
 
Müzelerinde bir tek CEV Kupası’nın eksik olduğunu dile getiren Nihan, şunları söyledi:
”Kendine güvenen iyi bir ekibiz. Şampiyonlar Ligi, dünya, Türkiye Ligi ve Türkiye Kupası şampiyonluğumuz var. Tek eksik CEV Kupası. Bunu başarmak için buraya geldik. Bu, ilk dönemeç. İnşallah güzel bir galibiyetle buradan dönüp, onları İstanbul’da galip gelmiş bir takım olarak karşılamak istiyoruz. Bu gücü onlara göstermemiz lazım. Türkiye’deki bütün Fenerbahçelilerin ve bizi seven herkesin dualarını eksik etmemelerini rica ediyorum. İnşallah buradan keyifli bir şekilde döneriz.”
 
 



Haberi Paylaş

Comments are closed.