“Milli takımla geleceğimin nasıl olacağını bilmiyorum”

İtalya Kadınlar Voleybol Ligi (Lega Volley Femminile Seria A1) ekiplerinden Megabox Volley Vallefoglia’nın yeni transferi Simone Lee, İtalya medyasından Volley News‘e konuştu. Bir dönem ülkemizde Sarıyer Belediyespor forması da giyen Amerikalı smaçör, verdiği röportajda ABD Milli Takım kadrosunda yer almayışıyla ilgili açıklamalarda da bulundu.

Paris Olimpiyatlarındaki kadın voleybol maçlarını takip edip etmediği sorulduğunda Lee: “ABD’nin Olimpiyatlara giden yolunu takip ettim ve ülkemizin en üst düzey organizasyonlarda temsil edildiğini görmenin harika olduğunu düşünüyorum. ABD kadın takımı için finale ulaşmak olağanüstü bir başarıydı. Olimpiyat madalyası kazanmak her zaman büyük bir hedeftir.” dedi.

Simeno Lee, “Milli takım yolunuzda bazı iniş çıkışlar oldu. Bu yazın kadrosu için bir çağrı bekliyor muydun? Gelecekte milli formaya geri dönecek misin?” sorusunu ise: “Milli takımla geleceğimin nasıl olacağını bilmiyorum. Birçok şey benim kontrolüm dışında. Bu nedenle, kulüple sezon boyunca çok çalışmaya devam edeceğim ve ne olacağını göreceğiz.” şeklinde cevapladı.

Amerikalı smaçör, 8 profesyonel sezonda 7 farklı kulüp forması giymiş olmasıyla ilgili olarak ise şunları söyledi: “Dünyanın birçok ülkesinde oynayacak kadar şanslıydım ve bu harika bir şeydi. Yolculuğumun başındayken profesyonel bir oyuncu olarak her türlü deneyimi yaşamak istedim. Ancak şimdi, biraz istikrarın hoş olabileceğini düşünüyorum. Geleceğin bana ne getireceğini bilmiyorum ama merak ediyorum.”

Haberi Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir