Santarelli: “İnanılmaz oyuncuları çalıştırma şansım oldu”

2024 İtalya Kadınlar Süper Kupası’nda Vero Valley Milano ile 28 Eylül Cumartesi günü karşılaşacak olan Imoco Volley Conegliano’da başantrenör Daniele Santarelli, kaptan Joanna Wolosz ve orta oyuncu Sarah Fahr açıklamalarda bulundu.

On yıldır Conegliano’da olduğunu söyleyen Santarelli, “Birçok nedenden dolayı burayı evim olarak görüyorum. Beni Süper Lig’de ilk kez antrenör yaptı ve inanılmaz oyuncuları çalıştırma şansım oldu. Birlikte büyüdüğümüz için evim gibi hissediyorum. Çok daha gençtim, daha fazla saçım ve daha az stresim vardı. Şimdi farklı bir olgunluk var, Palaverde’ye her girdiğimde kendimi evimde gibi hissediyorum, sadece sporcularımı değil, daha fazlasını düşünüyorum…” dedi.

Kaptan Joanna Wolosz, “Her yıl bizim için gittikçe zorlaşıyor, Milano harika bir takım ve bunu sadece birkaç ay önce Şampiyonlar Ligi finalinde gördük. Bizim için hedefler değişmedi, buraya kazanmak için geldik. Biz de bu yaz çok değiştik, kısa sürede her zaman ayırt edici görünümümüz ve asla eksik olmadığımız güç olan iyi bir kimya oluşturmayı başarmış olmayı umuyoruz.” dedi.

Orta oyuncu Sarah Fahr ise, “Bence maça gelecek olan herkes için eğlenceli  bir gösteri yapmaya hazırız. Kulübümüzün gerçekten güçlü olduğunu düşünüyorum…” dedi.

 

Haberi Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir