Süleymanoğlu: ‘Tarihe tanıklık etmek için maçımıza bekliyoruz’





Halkbank Spor Kulübü Başkanı Selahattin Süleymanoğlu, ”Tüm voleybolseverleri tarihe tanıklık etmek için Pazar günkü maçımıza bekliyoruz” dedi.

Selahattin Süleymanoğlu, Erkekler CEV Kupası final rövanş maçında 3 Mart Pazar günü İtalyan Andreoli ile yapacakları maç öncesi, yaptığı açıklamada, ”Erkekler voleybolda bugüne kadar alınmış en üst düzey kupayı Türk voleyboluna kazandıracağız. Tüm voleybolseverleri tarihe tanıklık etmek için Pazar günkü maçımıza bekliyoruz” diye konuştu.

Deplasmandaki ilk maçta 3-1 yendikleri İtalyan Andreoli karşısında çok iyi bir mücadele ortaya koyduklarını ve seride 1-0 öne geçtiklerini kaydeden Süleymanoğlu, ”Maçta çok baskılı bir ortam vardı. 2 bin taraftar bizi baskı altına almak için ellerinden geleni yaptı. Oyuncularımı ve teknik ekibimi kutluyorum. Öyle bir ortamda galip gelmek gerçekten büyük bir başarı” ifadelerini kullandı.

”Yedeklerimiz ligde ilk 6’ya oynar”

Kupada finale yükselmelerinin hem Ankara, hem de Türkiye için büyük başarı olduğunu dile getiren Süleymanoğlu, şöyle devam etti:

“Bu başarıyı ekibin akıl, güç ve yüreklerini birleştirmesine bağlıyorum. Bizim yedeklerimizden ligde ilk 6’ya oynayacak bir takım çıkar. Teknik ekip çok iyi çalışıyor. Bunlar da bizi hem ligde, hem de kupada başarılı yapıyor. Gerçekten çok çalışıyoruz. Hak ettiğimiz kupayı alacağımıza inanıyorum.”

Deplasmanda galip gelmenin ve ikinci maçı iç sahada oynamanın büyük avantaj olduğunu kaydeden Süleymanoğlu, Ankara seyircisine seslenerek, ”Rövanş maçında seyirci desteğine çok ihtiyacımız var. Avrupa’da nereye giderseniz gidin, takımların arkasında seyirci desteği var. Bizim seyirci yönümüz çok eksik. Başkentlilere sesleniyorum, takımlarına destek ve sahip çıksınlar. Hem Ankara’ya hem de Türkiye’ye ilk CEV Kupası’nı getirelim” diye konuştu.

Halkbank ile Andreoli arasındaki rövanş maçı 3 Mart Pazar günü Ankara’da TVF Başkent Salonu’nda oynanacak. Maç saat 17.00’de başlayacak.



Haberi Paylaş

Comments are closed.