İstanbul BBSK’den kısa mesai





Zayıflayan kadrosuyla Gümüşhane Torul Gençlik’i ağırlayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, antrenman havasında geçen maçı 3-0 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı.
 
Yaklaşık 30 kadar taraftarının desteğiyle ilk setin ikinci teknik molasına kadar rakibiyle başa baş bir oyun sergileyen Gümüşhane ekibi, 17:16’dan sonra İBB’nin tempoyu hızla yükseltmesi sonucu geri dönmekte zorlandı. Ev sahibi ekip, Amerikalı pasör çaprazı Brook Billings’in etkili hücum sayılarıyla bu bölümü 25:20 önde bitirdi.

Zayıf kadrosuyla güçlü İBB karşısında fazla direnemeyen Torul Gençlik, 8:3 geride girdiği ilk teknik mola sonrasında adeta dağıldı. 16:9 geçilen ikinci kritik aradan sonra temposunu düşürmeyen ev sahibi takım, seti 25:14 alarak durumu 2-0’a taşıdı.

Üçüncü setin ilk teknik molasına kadar güçlü rakibine direnen Torul Gençlik, bu andan itibaren yüksek kapasitesini sahaya yansıtan İBB karşısında daha fazla ayakta kalamadı. Kadrodaki tüm oyuncularını sahaya sürerek oynama şansı veren İBB, seti 25:19, maçı da 3-0 kazanarak 3 puanın sahibi oldu.

İSTATİSTİK…

Salon: Haldun Alagaş

Hakemler: Ebru Kaya, Ramazan Çevik

İBB: Trommel, Fatih, Billings, Mustafa, Özkan, Selçuk, Burak(L), Murat, Antanovich, Muhammet, Kadir, Ali

Torul Gençlik: Eren, Tolga, Fırat, Murat, Ali, Ahmet, Volkan(L), Altan, Akif

Setler: 25-20, 25-14, 25-19

Süre: 63 Dakika (23-20-20)
 



Haberi Paylaş

Comments are closed.