VakıfBank’tan Final-Four öncesi güzel prova





Önümüzdeki haftasonu İstanbul’da düzenlenecek olan Şampiyonlar Ligi Final Four maçlarında sahne alacak VakıfBank, son provasını deplasmanda 3-0’lık İBA Kimya TED Ankara Kolejliler galibiyetiyle yaptı.

Ankara’da karşılaştığı rakibi İBA Kimya TED Ankara Kolejliler’i 3-0 ile geçen VakıfBank, Türkiye Ligi’ndeki 18. maçını da kazanarak yenilgisiz liderliğini sürdürdü. Ligdeki bu galibiyetin ardından hedefini 9-10 Mart tarihlerinde İstanbul’da yapılacak Şampiyonlar Ligi Final Four’u olarak belirleyen VakıfBank, TED Ankara Kolejliler maçında etkili bir oyunla sonuca gitmeyi başardı.

TED Ankara Kolejliler karşısında ilk seti 25-14 ile geçen VakıfBank, sonraki setlerde de üstünlüğünü korudu. İkinci sette 25-20’lik bir skor elde eden VakıfBank son seti ise 25-11 ile alarak skoru belirledi: 3-0. VakıfBank, bu sonuçla Acıbadem Bayanlar Türkiye Ligi’ndeki 18. maçından da yenilgisiz ayrılan tek takım olarak liderliğini korudu.

VakıfBank Antrenörü Giovanni Guidetti maç sonrası takımını kutlayarak, “Bu galibiyet İstanbul’daki Final Four öncesi takıma hem hazırlık hem de moral oldu. Hep söylediğim gibi biz her maçı ayrı ayrı düşünüyoruz. Artık önümüzde Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağımız Galatasaray Daikin maçı var. Hedefimiz seyircimizin de desteğiyle o maçı kazanmak ve Şampiyonlar Ligi Finali’ne yükselmek. Taraflı tarafsız herkesi iyi voleybol ve dünyanın en iyi oyuncularını seyretmek üzere 9-10 Mart’ta Burhan Felek’e davet ediyorum” dedi.
 



Haberi Paylaş

Comments are closed.