Fenerbahçe’de yeni salon için yer görüşmeleri sürüyor

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Fenerbahçe Medicana Kadın ve Erkek Voleybol Takımlarının ilerleyen dönemde maçlarını kendi salonunda oynayabilmesi adına Türk sporuna yeni bir voleybol salonu kazandırma çalışmaları sürüyor.

Hodri Meydan isimli YouTube kanalında yayınlanan “Ahmet Ercanlar ile Kulis” programında, Fenerbahçe’de yeni salon için çalışmaların hız kazandığı şu sözlerle belirtildi: “Fenerbahçe Voleybolda yeni bir salon için Ataşehir ve Kadıköy Belediyeleri ile yer görüşmeleri sürüyor. Hulusi Belgü bir salon yapacak. Bunu kulüpten para harcanmadan sponsorlar üzerinden yaptırmayı planlıyor, öyle bir hedefi var.”

Kulübe yeni antrenman salonları kazandırıldığı da söylenen programda: “Fenerbahçe’de voleybol için iki yeni antrenman sahası yapılıyor, bunun için de kulüpten 5 kuruş para çıkmayacak. Fenerbahçe, Kadıköy Anadolu Lisesi’nin voleybol salonunu kiraladı. Onunla birlikte 5 antrenman salonu olacak.” dendi.

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Voleyboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hulusi Belgü, Fenerbahçe Kadın Voleybolunun 70. Kuruluş Yıl Dönümü için düzenlenen gecede yeni salonla ilgili açıklamalarda bulunmuştu.

Düzenlenen gecede Hulusi Belgü: “Benim ve Hüseyin Bey’in diğer hayali de Fenerbahçe Kulübü’nün voleybol şubesiyle ilgili bir salonunun olması. Bunu da inşallah bu üç yıllık süreç içerisinde el birliği ile 6.500, 7.000 kişilik bir salon yapmak üzere beraber çalışacağız. Sevgili Mehmet Ali Aydınlar da burada, ondan da yardım alacağız. Fenerbahçe’ye katkı sağlamış bütün herkesten yardım alacağız. Kulübümüzde Voleybol Şubesini hem erkeklerde hem kadınlarda en üst düzeye çıkarmak ve kalıcı olması için daha büyük büyük başarılar için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuşmuştu.

Haberi Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir