Sarah Pavan kariyerini sonlandırdı

2019 Plaj Voleybolu Dünya Şampiyonu Sarah Pavan, profesyonel plaj voleybolu kariyerini sonlandırdığını duyurdu. İki kez Olimpiyat deneyimi yaşayan yıldız oyuncu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla emekliliğini açıkladı.

38 yaşındaki Pavan, “Voleybol benim için her zaman bir spordan çok daha fazlası olmuştur.” dediği paylaşımında: “Sosyal çevrem, güvenli alanım, kendini ifade etme aracım, kariyerim ve ilk aşkım oldu. Yıllar boyunca yanımda – antrenörler, takım arkadaşları, aile, arkadaşlar, taraftarlar ve diğer destekçiler – beni olduğum kişi ve sporcu haline getiren sayısız insan olduğu için çok şanslıyım ve onlara çok minnettarım. Hayallerime benden daha fazla inandıkları, uçmama izin verdikleri ve bana her zaman inecek güvenli bir yer sağladıkları için aileme ve eşim Adam’a özel bir teşekkür etmeliyim.” ifadelerine yer verdi.

Pavan, açıklamasında: “Büyük hedeflere ulaştım, çok sayıda kazanan takımda oynadım ve birçok kazanan geleneğin bir parçası oldum ancak en çok hatırlayacağım o anları ve yol boyunca kurduğum anlamlı ilişkileri paylaştığım insanlar… Bu oyun olmadan olduğum kişi olmazdım ve son 30 yıldır kendime voleybolcu diyebilmek gerçek bir onurdu.” dedi.

Profesyonel salon voleybolu kariyeri öncesi NCAA şampiyonluğu yaşayan Pavan, 2008-2018 yılları arasında İtalya, Çin, Güney Kore ve Brezilya’da salon voleybolunu deneyimlemiş ardından ise tamamen plaj voleyboluna geçiş yapmıştı.

Haberin Fotoğrafları

Haberi Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir