VakıfBank’tan net skor





Acıbadem Bayanlar Ligi’nde VakıfBank deplasmanda karşılaştığı Nilüfer Belediyesi’ni 3-0 mağlup etti. Karşılaşmanın setleri 25-19, 25-22 ve 25-15 sona erdi.
 
Geçtiğimiz haftasonu Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu’nu kazanarak Avrupa’nın en büyüğü olan VakıfBank, sezonun üçüncü kupası için lig mücadelesinde Nilüfer Belediyesi’ni 3-0 mağlup etti ve yoluna kayıpsız devam etti.

Bursa’da karşılaştığı rakibi Nilüfer Belediyespor’u 3-0 ile geçen VakıfBank, Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi’ndeki 19. maçını da kazanarak yenilgisiz liderliğini sürdü. Şampiyonlar Ligi ve Türkiye Şampiyonluğu’nu kazandıktan sonra gözlerini Türkiye Ligi’ne çeviren VakıfBank, Nilüfer Belediyesi maçında etkili bir oyunla sonuca gitmeyi başardı.

Nilüfer Belediyesi karşısında ilk seti 25-19 ile geçen VakıfBank, sonraki setlerde de üstünlüğünü korudu. İkinci sette 25-22’lik bir skor elde eden VakıfBank son seti ise 25-15 ile alarak skoru belirledi: 3-0. VakıfBank, CEV Şampiyonlar Ligi maçlarının ardından bu karşılaşmada sonuca  Kimura Saori’nin etkili oyunu ve 16 sayısıyla gitti. Kadro derinliğini iyi kullanan VakıfBank’ta Saori’yi takip eden oyuncu ise 12 sayı ile Ergül Avcı oldu. VakıfBank, bu sonuçla Acıbadem Bayanlar Türkiye Ligi’ndeki 19. maçından da yenilgisiz ayrılan tek takım olarak liderliğini korudu.

VakıfBank Antrenörü Giovanni Guidetti maç sonrası takımını kutlayarak, “Final Four sonrası bu galibiyet bizim için oldukça önemliydi. Şampiyonlar Ligi sonrası motivasyonumuzu üst seviyede tutmayı başardık. Tüm oyuncularımı verdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Üçüncü kupayı kazanmak için önümüzde üç maç kaldı. Şimdi bu maçlara tek tek hazırlanarak Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi Şampiyonluğu’nu da elde edeceğiz” dedi.

İstatistik..

Salon: Nilüfer Belediye

Hakemler: Sevda Güler, Ali Bağde
 
Nilüfer Belediyespor: Birgül, Kübra Akman, Evelina, Gamze, Aslıhan, Jelena, (Sedef, Neslişah)

VakıfBank: Ergül, Glinka, Melis, Polen, Naz Aydemir, Kimura (Dilek, Tuğçe, Güldeniz, Brakocevic)
 
Setler: 19-25, 22-25, 15-25

Süre: 67 dakika (22, 24, 21)

 



Haberi Paylaş

Comments are closed.