Bağlar Gençlik sezonu 4.sırada kapattı





Batman Petrol Spor’un sahasında son maçını oynayan Bağlar Gençlik3-0 mağlup olarak Erkeler Voleybol 3. Ligini 4. sırada kapattı.

Maç sonunda görüşlerini aldığımız Bağlar Gençlikspor kulüp başkanı Halil Öztopalan sözlerini şöyle dile getirdi; “Uzun  soluklu bir sezonu bu maçla geride bıraktık. Öncelikle şunu ifade etmek isterim tüm sporcularımızı antrenörümüzü ve bu kulüpte emeği geçen herkesi kutluyorum , teşekkürlerimi sunuyorum. Kulübümüzün var oluş amacına uygun tavırlar sergileyerek ilk defa mücadele ettiğimiz 3. Ligde başarılı sonuçlar alarak sezonu 4. sırada kapattık.

Bağlar Gençlik Spor Kulübü olarak tek hedefimiz gençlerin önünü açmak ve kendi çizgilerini çizerken onlara rehber olmaktır. Bu yüzden galip gelmek veya mağlup olmak bizim için çok önemli değildir. Ancak alınan bu sonuçlar bizi daha da mutlu etmektedir. Bu başarıyı kulübümüzün onursal başkanı rahmetli Cuma Gültekin’e borçluyuz ve kendisini rahmetle anıyoruz.”

Voleybol şube sorumlusu Vedat Gültekin ve kulup başkan yardımcısı Faruk Balıkçı şunları dile getirdi; “Alınan sonuçlar bizim için çok sevindirici. 24 Martt’a 9 sporcumuz ygs sınavına girecek sporcularımıza başarılar diliyorum. Eminim ki sınavdan alacakları sonuçlarla bizleri daha da mutlu edecekler. Kulüp olarak hedefimizden biride  sporcularımızın üniversiteye yerleşmeleri için gerekli imkanları sağlamak olmuştur sporcularımızın üniversiteye yerleştiklerinde amacımıza tam anlamıyla ulaşmış oluruz . Tüm sporcularımızı kutluyor ve başarılar diliyorum”.
 



Haberi Paylaş

Comments are closed.