Şahinbey Belediyesi yarı finale hazır





Yarın Nevşehir’de başlayacak Erkekler 2. Lig yarı final müsabakalarında mücadele edecek Şahinbey Belediyesi hazırlıklarını tamamladı.
 
Yarı final öncesinde görüşleriniz aldığımız Kulüp başkanı Mehmet Demirbaş, takımı üç sene önce kurarken hedeflerinin birinci lig olduğunu hatırlatarak, “Üç sene önce Antep şampiyonu olalım sonra üçüncü lige yükselelim ikinci lige çıkalım ve hazmede hazmede birinci lige çıkalım demiştik. İnşallah Allah mahçup etmezse sporcu arkadaşlarım bunu bize gösterecek kapasitedeler. Nevşehir’de inşallah yarı finalleri geçip finale yükseleceğiz. Futbolda Gaziantepspor olarak birinci ligdeyiz, basketbolda da birinci ligdeyiz inşallah voleybolda da birinci ligde olacağız” dedi.
 
Şahinbey Spor Kulübü Voleybol Takımı Menajeri Erol GÖBELEK de yarı finallere hazır olduklarını ifade ederek, “Kaliteli bir ekibiz. En başta yarı finalleri düşünerek transfer yaptık. İlk maçı Kahramanmaraş’la ikinci maç Bahçelievler’le oynayacağız. İlk iki maçı alıp son gün Konak Belediye ile çarpışacağız. İnşallah birinci olarak Ankara’daki finallere yükseleceğiz” diye konuştu. 
 
Antrenör Hüseyin Öztürk de yaptığı açıklamada sezon başında koydukları hedefe ilerlediklerini kaydederek,şunları söyledi: “Amacımaız play-offları görmek o havayı koklamaktı. İmkanlar elverirse de bir üst lige çıkmak için elimizden geleni yapmaktı. Bu yolda ilerliyoruz. Sezon ortasında tam istediğimiz transferleri yapamadık ama şu anlaşılmasın biz kesinlikle yarı finali geçebilecek güçteyiz. Şu anda tüm hazırlıklarımızı ona adapte etmiş durumdayız. İnşallah yarı finali geçip finalde birinci lig için mücadele edeceğiz. Takımın havası şu anda çok iyi. Eksiğimiz yok aile ortamı var. Yönetimimiz ve Belediye Başkanımızın bize desteği çok büyük. Güzel bir ortam var. İnşallah güzel bir nokta koyacağız lige.”
 



Haberi Paylaş

Comments are closed.