‘Üç aşamalı hedefimiz var’





Kocaeli’nde oynanan Voleybol Bayanlar 2. Lig yarı finalleri sonunda B grubunda ikinci olarak finale çıkmayı başaran Çanakkale Belediye Spor’un antrenörü Vedat Mekik ile konuştuk.

Başarılı bir sezonun ardından finale çıkan Çanakkale Belediyesi’nin hedefleri hakkında bilgi veren Vedat Mekik duygularını da şöyle ifade etti:

“Sezon başında kendimize üç aşamalı hedef koymuştuk. Birincisi 2. Lig A grubunda ilk dört içinde yer alıp yarı final oynamak, ikincisi yarı finalden finale yükselmek, üçüncü hedefimiz ise I. Lige yükselmekti.  Sert bir grup ta zorlu geçen bir sezon sonunda ligi üçüncü olarak yarı final oynamaya hak kazandık.  Böylelikle birinci hedefimizi gerçekleştirmiş olduk. İkinci hedefimize ekip olarak inandık ve zorlu geçen üç günün ardından bir mağlubiyet ve iki galibiyetle adımızı final etabına yazdırdık. Sıra üçüncü hedefimiz olan finalden lige geçiş vizesini almak olacaktır. Tüm hazırlıklarımızı bunun için yapmaktayız. Her maça aynı konsantrasyon ve motivasyon ile hazırlanıp üçüncü hedefimizi de gerçekleştirmek istiyoruz.

Turnuva oynamak zor bir iştir, her maçın havası farklı olacaktır, bu gruptan çıkabilecek gücümüz olduğunu düşünüyorum. Finale katılacak tüm takımların şansının eşit olduğu inancındayım.

Final etabına kalan tüm takımlara başarılar diliyorum. Ayrıca bu yıl Bayanlar ikinci liginde mücadele eden tüm takımları emeklerinden ötürü kutluyorum.

Son olarak bütün bir yıl boyunca üstün performans gösteren sporcularımı kutluyorum ve devamını diliyorum. Umarım turnuva boyunca da fair-play’ in her şeyin önünde olduğu bir turnuva geçiririz.”

Fotoğraf: Ercan Saka
 



Haberi Paylaş

Comments are closed.