TVF’den önemli duyuru





Türkiye Voleybol Federasyonu resmi internet sayfasından duyuru yayınladı.

Voleybol saha içi ve çevresini ilgilendiren duyuru şöyle:

TVF Yarışma Talimatının 8.1.4. maddesinde; “Türkiye 1. Ligi, 2. Ligi ve 3. Liglerinde yer alacak takımların sahaya çıkacak teknik kadrolarının; Antrenör, Antrenör Yardımcısı, Doktor, Masör veya Fizyoterapistten ibaret olacağı belirtilerek oyun sahasında yer alabilecek takım mensupları belirlenmiştir.
 
Ayrıca, takımların görevli istatistik antrenörlerine ve basın mensuplarına oyun sahasının dışında (kontrol sahası içinde) reklam panolarının arkasında veya tribünde yer ayrılarak rahatlıkla görev yapmaları sağlanmaya çalışılmıştır.
 
Müsabaka öncesinde, sırasında ve sonrasında sadece aşağıda belirtilen kurallar kapsamında kalan takım mensuplarının yetkili kabul edilerek oyun ve kontrol sahalarında bulunmasının uygun olduğuna karar verilmiş olup, yetkisiz takım mensuplarının sahada bulunmasına izin verilmeyecektir.
 
Söz konusu kuralın ihlali halinde ilgili kişiler saha müdürleri tarafından uyarılacak, uyarının dikkate alınmaması ve ihlalde ısrar edilmesi ve/veya ihlalin tekrarı halinde ihlalde bulunan kişi Ceza Kuruluna sevk edilerek, mensubu olduğu takıma 500,00 Euro para cezası uygulanacaktır.
 
İlgililere duyurulur.
 
 
KURAL:
 
* Müsabaka kadrosunda ismi yazılı olan takımın;  sporcuları, antrenörü, antrenör yardımcısı, doktoru, masör veya fizyoterapisti müsabaka sonuna kadar, müsabaka kadrosunda ismi yazılı olmayan, ancak ısınmaya katılan sporcular kura atışına kadar, müsabaka cetvelini imzalamak kaydıyla ısınmaya katılan ısınma antrenörleri ve kondisyonerler resmi ısınmanın bitimine kadar oyun sahasında  bulunabilirler.
 
* Sezon öncesi külüpler tarafından Türkiye Voleybol Federasyonuna ismi bildirilen İstatistik antrenörleri ve basın mensupları ile Türkiye Voleybol Federasyonu yetkilileri sahada bulanabilirler. Takımların istatistik antrenörleri, kendilerine ayrılan yerin dışında başka bir yerde bulunamaz ve görev  yapamazlar.
 



Haberi Paylaş

Comments are closed.