‘Karşıyakamız 1.Lig’e layık’





Bayanlar 2. Lig yarı final maçlarında başarılı bir performans gösteren Karşıyaka Spor Kulübünün antrenörü İsmail Yengil, final grubu öncesi görüşlerini Voleybolunsesi okuyucuları ile paylaştı.

Öncelikle yarı final maçlarını değerlendiren Yengil, ardında final etabı için görüşlerini şöyle dile getirdi:

“Kocaeli’nde oynamış olduğumuz 3 maçın 3’ünüde kazanıp  rakiplerimizden 9 set alıp sadece 1 set vererek Alanya’daki 4 lü finallere katılma hakkını kazandık. Bu turnuvada gerçekten çok hırslı ve savaşarak oynadık, oynamış olduğumuz güzel voleybol ile maçları izleyen herkesin beğenisini kazandığımızı düşünüyorum.

Tüm maçlarını izleme şansı bulduğum rakiplerimize gelince Halkbank Gazi Üniversitesi ve Çanakkale Belediye Spor’un gerçekten çok iyi voleybol oynadığını düşünüyorum. Salihli Belediye Spor ise bu turnuvada gerçekten çok zorlandı ama son maçlarını kazanarak Alanya vizesini aldılar. Salihli Belediye Spor’un Kocaeli’ ndeki performansı kimseyi aldatmasın çünkü onlar gerçekten iyi bir takım.

Alanya ‘ya gelince orada çok zorlu 3 maç oynayacağız ve ilk maçlarını kazanan takımların rakiplerine göre az da olsa bir adım önde olacaklarını düşünüyorum. Rakiplerimize saygı duymakla beraber 1.Lig’e çıkacak 2 takımdan birinin KARŞIYAKAMIZ olacağını düşünüyorum.

Bu inanç sadece ben ve teknik kadromuzda değil tüm sporcularımızda, yöneticilerimizde ve camiamızda fazlasıyla bulunmaktadır. Karşıyakamızın kesinlikle 1.Lig’e layık olduğunu ve bu lige renk katacağını düşünüyorum. Son olarak tüm rakiplerimize şimdiden başarılar diliyorum.
 



Haberi Paylaş

Comments are closed.