Birinci Lig için savaşacağız





Erkekler 2. Ligi’nde finale yükselen Altınordu Konak Belediyesi antrenörü Aykut Lale Ankara’da hafta sonu oynanacak finalleri değerlendirdi.

Yarı finalden birinci takım olarak finallere gelmeyi başaran ve diğer üç takım arasında favori gösterilen Konak Belediyesi’nin başarılı antrenörü temkinli konuştu.
Sezon başından beri hedeflerinin dörtlü final olduğunu kaydeden Lale, “Hedefimiz tabii ki bu son etaptı. Tüm çalışmalarımızı buraya göre yaptık. Favori gösterilmemiz bizim için bir şey değiştirmiyor. Sahaya çıkıp performans sergilemedikçe hedefimize ulaşamayız. Buraya gelen tüm takımların şansları eşit. Buraya kadar gelindiğine göre herkesin bir gücü var. Kimisi savaşıyor kimisi defans yapıyor. Artık burada oynanacak maçların telafisi yok. Eğer siz oynamazsanız kimse puan vermez. Biz 1. Lig’e yükselmek için son damlamıza kadar mücadele edeceğiz” dedi.

Takımının tecrübeli oyunculardan kurulduğunu bunun da avantaj olduğunu belirten başarılı antrenör, “Benim takımımdaki en büyük avantajım oyuncularım çok tecrübeli. Defalarca böyle finalleri oynamış oyuncularla birlikteyim. Ama böyle favori gelip yarı finalden dönen takımları da çok gördük. Bunun farkında olan arkadaşlarla bir aradayım. Gökhan gibi bir oyuncum var elimde onun profesyonelliği diğer oyuncularıma da örnek oluyor” diye konuştu.

Hedeflerinin Birinci Lig olduğunu yineleyen Aykut Lale sözlerini şöyle sürdürdü: “Çok ciddi bir sıkıntı olmazsa hedefimiz lige çıkmak. Burayı oynamadan rakip kim olursa olsun önemli değil, rakibin ne yaptığı değil bizim ne yaptığımız önemli. Dediğim gibi üç gün de maçlarımızı kazanıp şampiyon olarak lige yükselmek istiyoruz.”

 



Haberi Paylaş

Comments are closed.