İnegöl Belediyespor hedefe kilitlendi





5-7 Nisan tarihlerinde Nevşehir’de oynanan play off yarı final müsabakaları sonrası grubu lider tamamlayarak, finale yükselen İnegöl Belediyespor’da büyük sevinç yaşanıyor. İnegöl Belediyespor voleybol takımı, 12-14 Nisan tarihleri arasında Ankara Başkent Voleybol Salonu’nda düzenlenecek olan final maçlarında 1. lige yükselmek için mücadele edecek.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, final müsabakaları öncesi elde edilen başarıdan dolayı Sedef Pastanesinde düzenlenen toplantıda Belediyespor voleybol takımı oyuncuları ve teknik heyetle bir araya geldi. Belediyespor Kulübü Başkanı Âdem Tayyar ile yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı toplantıda konuşan Başkan Aktaş, 12-14 Nisan tarihleri arasında Ankara’da oynanacak olan final maçlarında iddialı olduklarını açıkladı.

İnegöl Belediyespor’un 2009 yılının Aralık ayında kurulduğunu hatırlatan Başkan Aktaş, “Kulüp bünyesinde kurduğumuz İnegöl Belediyespor voleybol takımı 3 yıl önce liglere katılmıştı ve ilk katıldığımız zaman 3. ligde şampiyon olmuştuk. Bu sene sağ olsun değerli sporcu arkadaşlarımızın büyük katkılarıyla, hocalarımızın yönlendirmeleriyle ligi 2. sırada tamamladık. Nevşehirde 5-7 Nisan tarihlerinde oynanan yarı final maçlarında grubu birinci olarak tamamladık. Öncelikle bu güzelliğin oluşmasında emeği geçen arkadaşlarımızı kutluyorum.” dedi.

12-14 Nisan tarihleri arasında Ankara’da final maçlarının oynanacağını hatırlatan Başkan Alinur Aktaş, “3 gün Ankara’da maçlar yapılacak. İlk gün Bahçelievler Belediye 2. gün Tokat Plevne ve son gün Altınordu Konak Belediye ile maçlar oynayacağız. Hedef burada ilk 2’ye kalmak. İlk 2’ye kaldığımızda 1. lige çıkıyoruz. Önümüzdeki yıl voleybol liginin önemli simalarını, isimlerini inegöl’de ağırlama şansına sahip olacağız. 12-14 Nisan tarihlerinde oynanacak final maçlarını düşünmekten başka bir şey yapamıyoruz. Ve şimdiden arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz.” diye konuştu.
 



Haberi Paylaş

Comments are closed.