Finallerin en genç takımı





Erkekler 2. Ligi’nde finaller yarın başlıyor. Final grubunun en genç takımı Bahçelievler Belediyesi’nin hedefi diğer üç takım gibi lige yükselmek.

Teknik danışman Ertan Albayrak hedeflerinin sezon başında ilk dört arasına girmek olduğunu ifade ederek “Finallerde elimizden geleni yapacağız” dedi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin altyapısından yetişen oyunculardan kurulu bir takımla mücadele ettiklerini anlatan  Albayrak, “En büyük oyuncumuz 90 doğumlu. Belediye’nin alt yapısında şampiyonluklar yaşayan oyunculardan kurulu bir takımız. Yarı finallerde iyi oyun sergiledik. İyi oynuyoruz. Genç oldukları için tecrübesizler. Ama beklentimizin üzerinde bir performans sergilediler. Kendilerini kanıtlamak istiyorlar. Bu onlar için önemli bir fırsat, bunun da farkındalar” diye konuştu.

“Finalde Tokat’ı yenip İnegöl ve Konak maçlarını kazanmak için zorlayacağız” diyen Ertan Albayrak, sözlerini şöyle tamamladı. “Finallerde en iyi performansımızı sergilemek istiyoruz. En kötü üçüncü olup lige çıkamayan takım olursa ya da Federasyon yeni bir karar alır lig sayısını artırırsa o kararı bekleyeceğiz.”

Takım antrenörü Kenan Uzun da yarı finaller öncesi Ankara’da yaptıkları kampın kendilerine çok iyi geldiğini anlattı. “Hedefimiz finale kalmaktı” diye söze başlayan Uzun sözlerini şöyle tamamladı: “Dörtlü finaller en üst nokta. Oyuncularımızın hepsi İstanbul BBSK altyapısından yetişme. Birinci Lig’e yükselirsek onlar bu takımın oyuncuları ve ligde mücadele edecekler. Bunun farkındalar ve bu yüzden de çok istekliler. Belediyemiz de oyunculara çok destek oluyor. 1. Lig’de takımımız olsun istiyorlar. Tabii buraya kalmak da büyük başarı. Bunu başardıkları için de tüm oyuncularımı kutluyorum. Bir parantez de Ertan hocama açmak istiyorum. Bu takıma onun katkısı çok büyük. Benim için de büyük bir tecrübe oldu bu sene.”

Takımları da değerlendiren Uzun, “Konak çok güçlü ve tecrübeli bir takım. İnegöl de Barutov’u alarak kadrosunu güçlendirdi. Bizim takımımızın avantajı 6-7 senedir bu oyuncular bir arada oynuyor. 19-22 arasındalar ve başarıya açlar. Bu konuda avantajımız var diye düşünüyorum. İnşallah 1. Lig’e çıkacağız” diye konuştu. 

 



Haberi Paylaş

Comments are closed.