Galatasaray’ı eleyen Eczacıbaşı VitrA, VakıfBank’ın rakibi oldu





Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi yarı final serisinin ikinci maçında Eczacıbaşı Vitra, Galatasaray Daikin’i ağırladı. Burhan Felek’te oynanan maçı 3-0 kazanan turuncu beyazlılar finale yükseldi.

İlk seti oynayan ev sahibi Eczacıbaşı Vitra, seyreden ise konuk Galatasaray Daikin olurken turuncu beyazlılar skoru önce 6:0’a, sonra da 11:1’e getirdi. Oyuncu değişiklikleri ile ayakta kalmaya çalışan Cimbom, rakibinin hücumda çok sayıda hata yapmasına rağmen bu bölüme daha fazla tutunamadı ve Eczacıbaşı seti 25:14 kazandı.

Hücumda istediği gibi top öldüremeyen GS Daikin karşısında rahat oynayan Eczacıbaşı, ikinci setin ilk teknik molasına da farklı önde girdi 8:3. Ancak fazla rahatlayan ev sahibi takım oyundan düşünce GS Daikin geriden gelerek rakibini 14’te yakaladı ve sete yeniden ortak oldu. Toparlanan Eczacıbaşı tempoyu yükselterek rakibini bir kez daha sürklase edince fark açıldı ve turuncu beyazlılar bu bölümü 25:21 önde kapadı.

İlk iki sette olduğu gibi Eczacıbaşı kaçtı 6:1, GS Daikin kovaladı 6:6, ve sarı kırmızılılar ilk kez 2 sayı farkla öne geçti 9:11. Ancak Büşra Cansu’nun bloktan kazandığı sayılarla yeniden canlanan Eczacıbaşı, bir daha arkasına bakmadı ve seti 25:16, maçı da 3-0 alarak finalde Vakıfbank’ın rakibi oldu. 
 

ECZACIBAŞI VİTRA – GALATASARAY DAIKIN: 3-0

Salon: Burhan Felek

Hakemler: Cihat Fırıncıoğlu, Meryem Tekol

Eczacıbaşı VitrA: Esra, Busra, Neslihan, Usic, Poljak, Asuman, Buse(L),

Galatasaray Daikin: Neriman, Sinem, Selime, Calderon, Gioli, Lo Bianco, Derya(L), Necla, Gamze, Ezgi, Özgenur

Setler: 25-14, 25-21, 25-16

Süre: 71 dakika (22-25-24)

 



Haberi Paylaş

Comments are closed.