Şampiyon Arkas Spor





Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi Play Off final serisinin dördüncü maçında Arkas, Halkbank’ı 3-0 yenerek şampiyon oldu.

Seriyi 3-1 yapan Arkas iki senedir kaçırdığı şampiyonluğa da kavuştu.
Yüksek tempoda oynanan karşılaşmaya Halkbank istekli başladı. Teknik molalara 8-7 ve 16-12 önde geçen Halkbank etkisini devam ettiremedi. Setin son bölümünde oyunda dengeyi sağlayan Arkas özellikle Agamez ile sayılar bularak seti 25-22 kazandı.

Seti kaybetmenin etkisi ile konsantrasyonunu kaybeden Halkbank Arkas karşısında varlık gösteremedi. Perrin’in etkili hücumları Arkas’ın ikinci teknik molaya 16-10 önde geçmesine neden oldu. Kolay sayılar bulan Arkas seti 25-16 kazandı. Etkisini üçüncü sette de devam ettiren Arkas seti 25-18 maçı ise 3-0 kazandı.

Arkas Spor:3 – Halkbank:0
 
SALON: İzmir Atatürk Voleybol Salonu
 
HAKEMLER: İlhami ŞENYURT, Bayram DİKMENTEPE
 
Arkas Spor: Bravo(6), Emin(3), Mustafa Ramazanoğlu(4), Perrin(12), Hakkı(5), Agamez(26), Hasan(L), Yiğit(-)
 
Halkbank: Hüseyin(2), Diaz(6), Emre(8), Ahmed(6), Priddy(10), Resul(4), Nuri(L), Can(1), Aslan(-), Sabit(-), İbrahim(-), Serhat(3)
 
Setler: 25-22, 25-16, 25-18
 
Süre:  83 dakika(30´, 27´, 26´)
 

MVP Agamez
Arkas Sporlu voleybolcular maçtan sonra Arkas Yönetim Kurulu Başkanı Lucien Arcas ve Kulüp Başkanı Bernard Arcas’ı havaya fırlatarak şampiyonluğu kutladı. Serinin en iyi pasörü Arkas Spor’dan Mustafa Ramazanoğlu, en iyi smaçörü Liberman Agamez, en iyi liberosu Hasan Budak, en iyi blokçu Emin Gök, en iyi servis atan Gordon Perrin, en iyi servis karşılayan ise Halkbank’tan Priddy, en skorer ve en değerli oyuncu ise yine Arkas Spor’dan Liberman Agamez seçildi. 
 

 



Haberi Paylaş

Comments are closed.