Genç Bayanlar ve Genç Erkekler final grupları kuraları çekildi





Genç Bayanlar ve Genç Erkekler final gruplarının kuraları bayanlar için İstanbul Burhan Felek Voleybol Salonu basın odasında, erkekler için Ankara Volley Hotel toplantı salonunda çekildi.
 
Burhan Felek Voleybol Salonu´nda düzenlenen kura çekimi Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Özkan Mutlugil, Başkanvekili Mustafa Ekşi, Merkez Hakem Kurulu(MHK) Başkanı Ümit Sokullu ve İstanbul Voleybol İl Temsilcisi Çetin Acar tarafından gerçekleştirilirken, Ankara Volley Hotel´de düzenlenen kura çekimine MHK Genel Sekreteri ve Ankara Voleybol İl Temsilcisi Eyüp Bostancı ve TVF Danışma Kurulu Üyesi Recep Nurtanış tarafından gerçekleştirildi.
 
Kura çekimine bayanlardan ve erkeklerden 16´şar takım kulüp menajerleri ve antrenörleri de katıldı.
 
Burhan Felek Voleybol Salonu´ndaki kura çekiminde konuşma yapan TVF Başkanı Özkan Mutlugil, “Öncelikle katılımınız için teşekkür ediyor ve başarılarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Erkek takımlarımız için de aynı dileklerimi iletiyorum. Bu tarz organizasyonlara her geçen sene daha çok önem vermemiz lazım. Sizler geleceğin sporcularını yetiştiriyorsunuz. Sporcularımız voleybol oynarken keyif almalı ve gerçek bir Türkiye şampiyonası finali yaşamalılar. Bu organizasyonlar onlar için ileriki dönemlere yönelik önemli bir deneyim oluyor. Katkılarınızdan dolayı çok teşekkür ediyor, bütün bayan ve erkek takımlarımıza başarılar diliyorum. Finallerimizin voleybolumuza hayırlı olmasını dilerim” dedi. 
 
Genç Bayanlar final grupları maçları 6 gün boyunca Burhan Felek Voleybol Salonu ve 50. Yıl Voleybol Salonu´nda oynanacak. Genç Erkekler final grupları maçları ise Ankara Başkent ve Beştepe Voleybol Salonları´nda oynanacak. Maçlar 15 Mayıs Çarşamba günü başlayacak.
 
Kura çekiminin ardından, oynanacak maçların programı ve gruplarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz:
 
Bayanlar kura çekimi ve fikstür için tıklayınız…
 
Erkekler kura çekimi ve fikstür için tıklayınız…

 



Haberi Paylaş

Comments are closed.