İnegöl, Hakan Ünsün ile devam dedi





Verdiği müthiş mücadele sonrasında adını Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi’ne yazdıran İnegöl Belediyespor; yeni sezon için transfer çalışmalarına başladı. İlk olarak, turuncu-lacivertlilerin 1. Lige çıkmasında büyük pay sahibi olan Antrenör Nizamettin Çakır ile sözleşmesini yenileyen Belediyespor yönetimi şimdi de Hakan Ünsün ile yola devam kararı aldı.
 
Belediyespor idari binasında gerçekleştirilen, Belediyespor Başkanı Âdem Tayyar ve Belediyespor yöneticileri Hüseyin Kurt ile İrfan Balaçiçek’in hazır bulunduğu törende Hakan Ünsün ile 1 yıllık sözleşme imzalandı.
 
Konuyla ilgili açıklama yapan İnegöl Belediyespor Başkanı Âdem Tayyar, İnegöl Belediyespor’un 1. Lig’de yer almasından itibaren iç ve dış transferlerle ilgili gerekli çalışmalara başladıklarını belirtti.
 
Tayyar, bu çalışmalar doğrultusunda öncelikle iç transferde İnegöl Belediyespor’da geçen sezonda yer alan orta oyuncu Hakan Ünsün ile tekrar anlaştıklarını kaydederek, anlaşmanın hem kulüp yönetimine hem de Hakan Ünsün’e hayırlı olmasını diledi.
 
Hakan Ünsün ise; 1 yıl daha turuncu-lacivertli formayı taşımaktan büyük onur duyduğunu belirterek, 1. lig’de İnegöl’ü en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.



Haberi Paylaş

Comments are closed.