Çanakkale Belediyespor’da yola devam





Çanakkale Belediyespor’da 6 sezondur aralıksız görev yapan başarılı Teknik Direktör Vedat Mekik ile yönetim yola devam kararı aldı. Dün Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın makamında yapılan imza töreninde nikah tazelenmiş oldu.

Belediyespor başkanı İsmet Güneşhan, Teknik Direktör Vedat Mekik ile uzun yıllardır çalıştıklarını, iki taraf olarak birbirlerini iyi tanıdıklarını ve geçtiğimiz sezon sonunda da ipi göğüslediklerini belirterek, “Hocamız ile yola devam karırı aldık, İmzaları attık. Görüştüğümüz oyuncular var. Bunlarla da önümüzdeki günler içersinde imzalar atılır. Hocamızla yola devam kararın ardından ve atılan imzadan sonra iç transferi de tamamlayacağız.” dedi.

Karşılıklı imzaların ardından söz alan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ise Belediyespor olarak başta teknik heyetin, yönetimin, sporcuların başarılı bir sezon geçirdiklerini, önümüzdeki yılın çalışmalarının da emin adımlarla atılmasına sevindiğini belirtti. Başkan Gökhan, sezon içersinde Hafta sonlarının artık daha renkli ve güzel geçeceğini umut ettiğini dile getirdi.

 



Haberi Paylaş

Comments are closed.