TVF Pro Beach Tour’un gelecek etapları Fethiye, Erdek ve Hopa





Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından organize edilen ilk etapları Antalya ve Ankara’da yapılan TVF Pro Beach Tour Türkiye Kupası Serisi, 07-09 Haziran Fethiye Çalış Plajı, 14-16 Haziran’da Banvit-Erdek etabı ve 2-6 Temmuz’da Hopaport ile devam edecek.

Fethiye ve Erdek etaplarında hem bayanlarda hem de erkeklerde derece alan ilk 8 takıma toplamda 15.000 TL nakit para ödülü dağıtılacak. Hopaport etabında ise 20.000’TL’lik ödül her iki kategoride derece alan ilk 6 takıma dağıtılacak olup, tüm bu  turnuvaların kayıtları alınmaya başlanmıştır. Hopaport Etabında Ana Tabloya kalan takımların konaklamaları ise organizasyon tarafından karşılanacaktır.  Her üç etap da televizyondan naklen yayınlanacaktır.

Turnuvalara son katılım tarihleri aşağıdaki gibidir:
Fethiye Çalış Plajı Etabının son katılım tarihi: 3 Haziran 2013
Banvit-Erdek Etabının son katılım tarihi: 10 Haziran 2013
Hopaport Etabının son katılım tarihi 17 Haziran 2013

Katılım için on-line katılım formunun son katılım tarihinden önce doldurulup gönderilmesi ve katılım ücretlerinin kesinlikle turnuva son katılım tarihinden önce banka hesabına yatırılması gerekmektedir.

Katılımı formunun linkine (Kayıt Ol!) ve etaplar ile ilgili detaylı bilgiye http://www.tvf.org.tr/tvfplaj/  sayfasından ulaşabilirsiniz.

ÖNEMLİ: TÜM TÜRK VATANDAŞI OYUNCULARIN TVF PLAJ VOLEYBOLU LİSANSI SAHİBİ OLMALARI GEREKMEKTEDİR. LİSANSLAR, MAÇLARDAN ÖNCE HAKEMLER TARAFINDAN KONTROL EDİLECEKTİR. LİSANSI ÇIKARILMAMIŞ OYUNCULARIN TURNUVADA OYNAMASINA MÜSAADE EDİLMEYECEKTİR. TÜM OYUNCULARIN TVF PRO BEACH TOUR EL KİTABINI OKUMALARI VE ONA GÖRE HAREKETMELERİ ŞARTTIR. TÜM OYUNCULARIN TURNUVA ÖNCESİNDEKİ TEKNİK TOPLANTIYA KATILIMI ŞARTTIR. TOPLANTIYA KATILMAYAN YA DA KATILMAMAK İÇİN GEÇERLİ MAZERETİ OLMAYAN TAKIMLAR TURNUVADAN ÇEKİLMİŞ SAYILIRLAR. 

Lisans çıkarmak için aşağıdaki belgelerin TVF İstanbul Ofisine gönderilmiş olması gerekmektedir:
1. Plaj Voleybolu Lisansı Kartı
2. TVF-Sporcu Plaj Voleybolu Sözleşmesi
3. Sağlık Raporu – Son 2 hafta içerisinde alınmış
4. Nüfus Kağıdı Fotokopisi
5. 1 adet vesikalık resim (lisans kartının üzerindeki boşluğa yapıştırılacaktır)
6. 100 TL’lik lisans bedelinin ödendiğine dair banka dekontu.
 
İstanbul Ofisi TVF 50. Yıl Voleybol Salonu Burhan Felek Spor Sitesi, Nuh Kuyusu Cad. Seyit Ahmet Deresi Sok. No:534660 Zeynepkamil, Üsküdar-İstanbul Tel: 0216 651 50 55-52Fax: 0216 651 50 53

 



Haberi Paylaş

Comments are closed.