Rota Kolejli transfere başladı





Bayanlar 2. Lig ekiplerinden Rota Kolejli Spor Kulübü yeni sezon hazırlıklarına başladı. İzmir ekibi ilk olarak takımın başına deneyimli antrenör Soner Binici’yi getirdi.

Antrenör Soner Binici daha önceki yıllarda Değirmendere Spor Kulübü ve Salihli Belediyesi Spor Kulübü başta olmak üzere çeşitli kulüplerde görev yaptı.

Bayan voleybolunda altyapının çok önemli olduğunu düşünen Binici; 12 yıl altyapılarda başarı gösterdikten sonra 1. ve 2. liglerde her kademede görev aldı. 2004-2005 yıllarında Değirmendere Spor Kulübü’nü 2. Lig den 1. Lig’e taşıyan Soner Binici; ”Hedefleri olan Rota Koleji Spor Kulübü’ne geldiğim için çok mutluyum. Bu sezon genç ve sahada savaşacak bir takım oluşturuyoruz. Güzel ve başarılı bir sezon geçirerek Rota Koleji Spor Kulübüyle hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

Geçen her sezonun Kulübüne tecrübe kazandırdığını söyleyen Başkan İsmail Yavuz ise, “Bu sezon da eksikler giderilerek ve iyi bir takım oluşturarak 1. Lig hedefimizi Baş antrenör Soner Hoca ile gerçekleştireceğiz” dedi.

 



Haberi Paylaş

Comments are closed.