Seydişehir Belediyesi voleybol turnuvası sona erdi





Seydişehir Belediyesi tarafından bu yıl  dördüncüsü düzenlenen Voleybol Turnuvası  nefes kesen final maçıyla son buldu. Seydişehir ve kasabalardaki  kamu, özel sektör, eğitim kurumları ve sivil toplum  kurumları arasındaki birlik beraberlik duygularını geliştirmek ve kardeşlik duygularını pekiştirmek amacıyla düzenlenen  turnuva birbirinden güzel maçlara  sahne oldu.

17 takımın  180 sporcuyla katıldığı  Seydişehir Belediyesi 4. Geleneksel Voleybol Turnuvası  başından sonuna kadar  ilgiyle izlendi. 21 Mayıs’ta başlayan turnuva Nevzat Bey Spor ile Meryem Gelinlik arasında yapılan final karşılaşmasıyla  sona ererken,  şampiyonluk kupasını Nevzat Bey Spor  kazandı.

Seydişehir Belediyesi 4. Voleybol Turnuvasında final maçından önce gerçekleştirilen  karşılaşmada   Ortakaraören Çağrı Petrol Spor  ile Akçalar Spor 3.’lük kupası için mücadele etti. Keyifli bir müsabakanın ardından  Ortakaraören Çağrı Petrol  Spor’u 3- 0 yenen Akçalar Spor  turnuvayı 3. olarak tamamladı.

Meryem Gelinlik  ile  Nevzat Bey Spor  arasındaki  son dereceli çekişmeli geçen  final maçında  Meryem Gelinlik ilk seti 25-23 alarak 1-0 öne geçti. İkinci seti 22-25 bitiren   Nevzat Bey Spor  durumu 1-1′ eşitledi. Üçüncü seti 25-11 açık ara önde geçen  Meryem Gelinlik  4. sette takıldı.  Nevzat Bey  Spor 4. seti 15-25   alarak durumu 2-2 eşitledi ve  maçı netice setine taşıdı. 5. seti ise  11-15’lik skorla  geçen Nevzat Bey  Spor Seydişehir Belediyesi 4. Voleybol Turnuvasında   şampiyonluk kupasının da  sahibi oldu.

 KUPA TÖRENİ
Final maçından sonra kupa törenine geçildi. Belediye Başkanı Abdulkadir Çat  “Geleneksel hale getirdiğimiz 4. Voleybol Turnuvasına katılan  17 takımdan centilmence mücadele eden   180 sporcumuzu  ve   başından sonuna kadar büyük bir ilgiyle takip eden  siz değerli sporseverlerimizi  en derin ve en kalbi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum “diyerek başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü:  “Spor demek, dostluk demek, kardeşlik demek. Birliğimizi beraberliğimizin tesis edildiği faaliyetler demek. Bu anlayışla,  göreve geldiğimiz günden itibaren  sadece alt ve üst yapı hizmetleriyle değil, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle  memleketimizde hem toplumsal mutabakatın sağlanması hem de hemşehrilerimiz arasında var olan  dayanışma, yardımlaşma ve  kardeşlik ortamının tesis edilmesi  ve pekiştirilmesi için gayret gösteriyoruz.Bundan sonra da   yeni organizasyonlarla  sizlerle  bir arada olmayı ümit ediyor; tüm sporcularımıza, takımlarımıza, organizasyon heyetine  ve emeği geçen tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum “dedi.

Nevzat Bey Spor şampiyonluk kupasını Belediye Başkanı Abdulkadir Çat’ın elinden aldı.2. olan Meryem Gelinlik ‘e  kupasını Meclis Üyesi Mümün  Kutun ve Askerlik  Şubesi  Başkanı  Kamil Güngör  verdiler.  Akçalar Spor’a  3.’lük kupasını  Kesecik Belediye Başkanı Abdullah Ünver   verirken, 4. olan  Ortakaraören Çağrı Petrol Spor’a    kupası  Akçalar Belediye Başkanı Fikret Kerpiç tarafından verildi. Ayrıca  Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat , başından sonuna kadar  hiç aksatmadan büyük bir ilgiyle Turnuvayı takip ederek  en iyi seyirci olan  Emine Pınar’ı  kutladı ve çiçek armağan etti.

 



Haberi Paylaş

Comments are closed.