Manisa BBSK’de Rasinska imzayı attı

Sultanlar Ligi hedefleri doğrultusunda kadrosunu güçlendiren Manisa Büyükşehir Bld. Spor, yeni transferi Polonyalı pasör çaprazı Aleksandra Rasinska için imza töreni düzenledi.

Arabica Coffe House Kadınlar 1. Lig’de oynadığı 11 maçta 10 galibiyet ve 1 mağlubiyet elde eden Manisa BBSK’de Asbaşkanı ve Voleybol Şube Sorumlusu Murat Kümüştekin: “Aleksandra gibi tecrübeli ve güçlü bir oyuncuyu kadromuza kattığımız için mutluyuz. Hedeflerimize giden yolda bize büyük katkı sağlayacağına inancımız tam. Ligin ilk yarısını lider olarak tamamlayan takımımız ile sezon sonunda hak ettiğimiz Sultanlar Ligi’ne hep birlikte kavuşacağız.” dedi.

Son iki sezondur ülkemizde Aydın BBSK forması giyen Aleksandra Rasinska, sezonun kalan bölümünde Manisa BBSK’nin başarısı için sahaya çıkacak.

Haberin Fotoğrafları

Haberi Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir