Nestler: “Ankara’da harika bir ilk set oynamıştık”

2026 CEV Zeren Group Şampiyonlar Ligi’nde temsilcimiz Zeren Spor ile D Grubu son maçında karşılaşacak olan Alman ekibi Dresdner’de başantrenör Alexander Waibl ve takım kaptanı Patricia Nestler, karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu.

Başantrenör Alexander Waibl:
“Oldukça tecrübeli ve fizik gücü yüksek bir gruba sahipler. Ancak Türkiye’de oynadığımız maçta ilk seti çok iyi oynamıştık. Biz de bunun üzerine koymak istiyoruz. Burada onlara karşı nasıl aynı etkiyi gösterebileceğimizi göreceğiz. Aslında gruptaki sıralama büyük ölçüde netleşti, fakat puanlar bizim için hâlâ önem taşıyor.”

Takım kaptanı Patricia Nestler:
“Şampiyonlar Ligi bizim için her zaman çok üst seviyede maç oynama fırsatı demek. Bunlar geliştiğimiz karşılaşmalar. Bize üzerinde çalışmamız gereken noktaları çok net gösteriyor. Ankara’da harika bir ilk set oynamıştık. Çarşamba günü neler ortaya koyabileceğimizi ve onları ne kadar zorlayabileceğimizi merak ediyorum.”

 

Haberi Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir