‘Lotoyu kazanmalısınız!’

Guidetti-Bahar Toksoy çifti, Avrupa Bayanlar Voleybol Şampiyonası’ndaki Almanya-Türkiye maçında rakip oldu. Bahar ile çok az görüştüklerini belirten başarılı antrenör evlilik için ilginç bir yorum yaptı, “Türk kızıyla evlenmek istiyorsanız lotoyu kazanmalısınız” dedi

Vakıfbank Bayan Voleybol Takımı’nın İtalyan antrenörü Giovanni Guidetti, nişanlısı Türk Voleybolcu Bahar Toksoy (25) ile bir maçta rakip oldu.

Almanya’nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletindeki Halle şehrinde gerçekleşen Avrupa bayanlar Voleybol Şampiyonası’nda oynanan Almanya-Türkiye mücadelesinde Almanya Milli Takımı Antrenörü Giovanni Guidetti ve Türk sporcu Bahar Toksoy karşı karşıya geldi. Maçı Almanya 3-0 kazandı. Şampiyona boyunca çift sadece bu maçta birbirlerini görme fırsatını buldu.

Guidetti, “Birkaç hafta birbirimizi görmezsek ölmeyiz. Biz zaten bir ömrü birlikte geçireceğiz. Kolay değil ama kader böyle istedi. Eğer Bahar kazanırsa, ev anahtarını bir sene boyunca saklayacağım. Eve nasıl gireceğini kendi düşünsün” demişti.

Çift, 20 Eylül’de Türkiye’de 300 davetli huzurunda dünya evine girecek. Guidetti, Toksoy ile ilgili olarak, “Türk kızıyla evlenmeden önce lotoyu kazanmak gerekiyor! Yüzük, nişan yüzüğü, kolyeler, bileklikler, bütün aileye hediyeler ve birçok şey almak zorunda kaldım” yorumunu yaptı.

Sultanlar telafi için sahada!
Avrupa Voleybol Şampiyonası’na Hollanda ve İspanya galibiyeti ile başlamasına rağmen ev sahibi Almanya’ya mağlup olarak A Grubu’nu ikinci bitiren Türkiye bugün Beyaz Rusya ile play-off mücadelesine çıkacak. Gerry Weber Spor Salonu’nda TSİ 18.00’de başlayacak maçı kazanması halinde Filenin Sultanları çeyrek finale çıkacak.


Haberi Paylaş

Comments are closed.