Joanna Wołosz, 2026-27 sezonunda da Imoco Volley Conegliano forması giyecek. Deneyimli pasör, “Panterler” ile 10. sezonuna çıkmaya hazırlanıyor. Wołosz, kulüp tarihinin en fazla forma giyen yabancı oyuncusu konumunda bulunurken, bu listede “The Queen” lakaplı Robin de Kruijf’i geride bırakıyor; genel sıralamada ise yalnızca kulüp efsanesi Monica De Gennaro’nun arkasında yer alıyor.
Kulübüyle sözleşme yenileyen Joanna Wołosz’un açıklamaları:
“Prosecco DOC ile hikâyeme 10. sezon için devam edecek olmaktan çok mutluyum. Başkanlara bana duydukları güven için teşekkür ediyorum. Bu kulüp artık benim ailem oldu. Bu renkleri giyerek yeni başarıların peşinden koşacak olmaktan gurur duyuyorum. Conegliano’nun kaptanı olmak benim için büyük bir sorumluluk ve bunu memnuniyetle taşıyorum. Böylesine tutkulu taraftarları ve prestijli bir formayı temsil etmek büyük bir ayrıcalık. Bu da Palaverde’de geçirdiğim dokuz sezonda her zaman elimden gelenin en iyisini vermemi sağladı.
Geçtiğimiz sezon bize biraz burukluk bıraktı ama tam da bu yüzden ben ve takım arkadaşlarım ağustos ayında, geçmiş yıllardaki aynı tutkuyla yeniden çalışmaya başlayacağız ve kupalar için mücadele edeceğiz. Yaz sonunda takımı ve teknik ekibi yeniden görecek olmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Conegliano’yu ve özellikle taraftarlarımızı şimdiden özledim. Palaverde benim için özel bir yer; sahada en iyisini vermemiz için bize her zaman enerji veriyor. Sezonun ilk günlerindeki taraftar desteği, ilk haftalar için adeta yakıt olacak.
Kazanmak bizi asla yormuyor. Kupaları taraftarlarımızla birlikte kutlamak, bir sporcunun ulaşabileceği en büyük mutluluk. Yakında görüşmek üzere Panterler’in taraftarları!”

