Sporseverler Kanyon’da buluştu

Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı, “Voleybol Kanyon’da” etkinliğinde sporseverlerle buluştu. Bu yıl ikincisi düzenlenen etkinlikte voleybolseverler, takımla tanışma şansına sahip oldu. Düzenlenen imza günü ve fotoğraf çekimleri ile voleybolseverler unutulmaz anları hatıralarına ekledi. Kanyon’da gerçekleştirilen şenlik, 5 Ekim Cumartesi günü birbirinden eğlenceli ve renkli etkinliklerle devam etti.

Türk spor tarihinde birçok ilke ve erişilmesi güç başarılara imza atan, Türk voleyboluna birbirinden değerli isimleri kazandıran “Bir Spor Efsanesi” Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı, yeni sezon kadrosu ile Kanyon’da voleybolseverler ile buluştu. İlki geçtiğimiz yıl Eylül ayında düzenlenen “Voleybol Kanyon’da” etkinliği, Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) tarafından da örnek gösterilmişti.

4-5 Ekim tarihlerinde Kanyon’da düzenlenen şenlikte voleybolseverler; Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı ile tanışma ve oyunculardan imza alma şansına sahip oldu. Eczacıbaşı VitrA’nın yıldızları ile bir araya gelen sporseverler hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Etkinliğe Eczacıbaşı taraftar grubu Tigers’ın neşeli bandosu da eşlik etti. Birbirinden renkli ve eğlenceli aktivitelerle devam eden şenliğin ikinci gününde “Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı Teknik Direktörü Lorenzo Micelli Voleybol Öğretiyor” etkinliğine katılan voleybol tutkunları, efsane voleybol takımının başarılı teknik direktöründen voleybolun inceliklerini keyifli bir atmosferde öğrendi. Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı imza etkinliği ve hatıra fotoğrafı çekimi için şenliğin ikinci gününde de Kanyon’daydı.

Günün en heyecan dolu anı ise Eczacıbaşı VitrA’nın güçlü sporcuları Neslihan ve Esra’nın takımlarının karşı karşıya geldiği “Neslihan Demir ve Esra Gümüş Kırıcı ile Takım Ol, Maç Yap” etkinliğinde yaşandı. Bu zorlu karşılaşmada Neslihan ve Esra kurdukları takımlarla Kanyon’da voleybol rüzgarı estirdi.

“Voleybol Kanyon’da” “Hedefi Tuttur, Hediyeni Kazan!” ve “Sanal Voleybol” oyunları ile Tigers Yüz Boyama gibi etkinlikler ve sürpriz hediyelerle sona erdi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.