TÜGİAD Ege Voleybol Turnuvası başlıyor

İzmir’de erkek voleybolunda uluslararası turnuva heyecanı başlıyor

İzmir, üç gün boyunca uluslararası erkek voleyboluna ev sahipliği yapacak. TÜGİAD Ege Uluslararası Voleybol Turnuvası, yarın İzmir Atatürk Voleybol Salonu’nda oynanacak karşılaşmalarla başlayacak.

Yeni sezon öncesinde hazırlıklarını sürdüren dört takımın mücadele edeceği ve karşılaşmaların salondan ücretsiz olarak izlenebileceği organizasyonda Türkiye’den Altekma, Ziraat Bankkart ve Gebze Belediyesi ile Azerbaycan temsilcisi FHN Xilasedici VK yer alacak.

Turnuvanın ilk gününde iki karşılaşma oynanacak. 28 Eylül Pazartesi günü programın açılış maçında saat 12.00’de Altekma ile Gebze Belediyesi karşı karşıya gelecek. Günün ikinci mücadelesinde ise saat 15.00’te Ziraat Bankkart, FHN Xilasedici VKile kozlarını paylaşacak.

Üç gün sürecek

İzmir Atatürk Voleybol Salonu’nda düzenlenecek TÜGİAD Ege Uluslararası Voleybol Turnuvası, üç gün boyunca oynanacak maçlarla tamamlanacak.

Organizasyonun ikinci gününde 29 Eylül Salı günü Altekma-FHN Xilasedici VK (12.00) ve Ziraat Bankkart-Gebze Belediyesi (15.00) karşılaşmaları oynanacak.

Turnuvanın son gününde ise 30 Eylül Çarşamba günü FHN Xilasedici VK-Gebze Belediyesi (12.00) ile Altekma-Ziraat Bankkart (15.00) mücadeleleri sahne alacak.

Turnuva, takımların sezon öncesi son durumlarını görmeleri açısından önem taşıyor.

Haberi Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir