Halkbank Şampiyonlar Ligi sınavında

2013-2014 CEV Şampiyonlar Ligi grup maçları yarın (22 Ekim, Salı) oynanacak karşılaşmalarla start alacak. Türkiye, devler liginde altı takımla yer alacak. Erkekler Şampiyonlar Liginde Türkiye’yi temsil edecek Halkbank ilk müsabakasında yarın Polonya’nın Jastrzebski Weigel takımı ile karşı karşıya gelecek. Başkent Voleybol Salonunda oynanacak maç saat 19:00’da başlayacak ve NTV Spor’dan naklen yyınlanacak. Karşılaşmanın hakemleri İtalya Voleybol Federasyonundan Fabrizio Pasquali ve İsrail’den Shlomo Brutman. Maçı izlemek isteyenler, bilet ücreti ödemeyecek.

Bizimle birlikte olun
Acıbadem Voleybol Ligindeki ilk maçını kazanarak moral kazanan, Halkbank, Jastrzebski Weigel müsabakasının hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Jastrzebski Weigel maçı ile ilgili düşüncelerini açıklayan Halkbank Kulüp Başkanı Selahattin Süleymanoğlu, Halkbank için tarihi bir gün olduğunu belirterek tüm camianın heyecan içinde olduğunu söyledi.

Bu heyecanın sinerji yaratacağına ve sahadaki oyuncuları olumlu etkileyeceğini işaret eden Süleymanoğlu şu görüşlere yer verdi: “Bu yıl, daha önce de söylediğimiz gibi Ankara’nın tüm spor dalları içinde Şampiyonlar Liginde yarışacak tek takımıyız. Bu gururu bizimle paylaşmak isteyen, ‘ben de oradaydım’ diyecek Ankaralı voleybolseverleri Başkent Voleybol Salonuna bekliyoruz. Onların desteğine ihtiyacımız var. Keyifli bir spor şöleni yaşamak isteyen herkesin bizimle birlikte olmasını istiyoruz.”

Halkbank Erkek Voleybol Takımının başarılı Antrenörü Radostin Stoytchev de takımının bu önemli mücadeleye hazır olduğunu belirterek, “Şampiyonlar Ligi deneyimi yaşamış oyuncularımız var. Kadromuz bu heyecanı taşıyacak kalitede. Eksiğimiz medya ve seyirci desteği. Salondan zaferle çıkmak istiyoruz, bizimle birlikte” olun mesajını verdi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.