Halkbank sezonu açıyor

Aroma Erkekler 1. Liginin iddialı ekiplerinden Halkbank yeni sezon hazırlıklarına 18 Ağustos tarihinde başlayacak. 

Antrenörlük görevine Bulgaristan milli takımının başarılı antrenörü Martin Stoev’i getiren Halkbank voleybol takımı kadrosunda büyük bir revizyon yaptı. Bulgar oyuncular pasör Nicolay Ivanov, 4 numara Todor Aleksiev ve pasör çaprazı Danail Milushev’i renklerine katan Başkent temsilcisi yerli transfer konusunda da önemli isimleri transfer etti. Orta oyuncu  İbrahim Başaran, pasör Sercan, 4 numara Mustafa ve orta oyuncu Alper’le anlaşan Başkent temsilcisi kadro kurma çalışmalarında sona geldi.
 
18 Ağustos’da sezonu açacak olan Halkbank 5 Eylül tarihine kadar hazırlıklarını Ankara’da sürdürecek. 5 Eylül’de Bulgaristan’da 10 günlük kamp yapacak olan Başkent temsilcisi burada birbirinden güçlü ekiplerle hazırlık maçları yapacak. 15 Eylülde Ankara’ya dönecek olan Halkbank bundan sonraki çalışmalarını lig başlayana kadar kendi evinde sürdürecek.

Halkbank voleybol takımının Bulgar Antrenörü Martin Stoev iyi bir kadro kurduklarını belirterek “Artık çalışma zamanı başlıyor. Öncelikli hedefimiz takımda arkadaşlık ortamını oluşturmak. Takım kaynaştıktan sonra çok daha iyi bir çalışma ortamı elde edeceğiz. Biliyoruz ki hem lig hem de Avrupa Kupalarında bizleri çok önemli rakipler bekliyor. Tüm hazırlıklarımız her iki kulvarda da zirve için olacak” şekklinde konuştu.

Hallkbank voleybol takımı şube sorumlusu Selahattin Süleymanoğlu ise bu sezon özellikle oluşturdukları yeni kadro ile daha güçlü olduklarını belirterek “Bu güçlü kadro ile başarılı olacağımıza inanıyorum. 18 Ağustos’tan itibaren startı vereceğiz. Bu startın ardından lig sonuna kadar aynı disiplinle çalışıp ligde ve Avrupa’da başarılı olmak istiyoruz” şeklinde konuştu.


Haberi Paylaş

Comments are closed.