VakıfBank zirvede tek başına

VakıfBank, Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi’nin altıncı haftasında deplasmanda Bakırköy Belediyesi Yeşilyurt ile karşılaştı. Beş kupalı son Dünya Şampiyonu sarı siyahlılar, rakibini 3-0 ile geçerek liderliğini korudu ve galibiyet serisini 60 maça çıkardı.

VakıfBank, Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi’nin altıncı hafta maçında Bakırköy Belediyesi Yeşilyurt ile karşılaştı. İstanbul ekibi karşısında üstün bir oyun sergileyen sarı siyahlılar, rakibini 3-0 ile mağlup ederek ligin altıncı maçından da galibiyetle ayrılmayı bildi. VakıfBank, bu sonuçla galibiyet serisini 60 maça çıkardı.
Bakırköy Belediyesi Yeşilyurt karşısında VakıfBank, geniş kadrosu ve oyuncu kalitesiyle skora ulaştı. VakıfBank, ilk seti 25-12 ile geçti. Müsabakanın ikinci setini de üstün oyunuyla 25-15 alan VakıfBank, karşılaşmanın son setini de 25-20 kazanarak skoru belirledi: 3-0.

VakıfBank’ın karşılaşma boyunca en etkili oyuncuları 13’er sayı ile Jovana Brakocevic ve Christiane Fürst oldu. VakıfBank’ta genç oyuncu Kübra Akman, aldığı 11 ve başarılı oyunu ile alkış topladı.

Bakırköy Belediyesi Yeşilyurt karşısında alınan galibiyet ile liderliği perçinlediklerini dile getiren VakıfBank Antrenörü Giovanni Guidetti maç sonrası şunları söyledi: “Ligde bizler için kolay ya da zor maç yok. Her maça aynı konsantrasyon ile hazırlanıyoruz. Oyuncularımın yaptığı işe duydukları saygı sahaya da yansıyor. Takım olarak her saniye maçın içindeler. Ligin altıncı haftasından da galibiyetle ayrıldık. Liderlikte bulunan takımımı bugünkü oyunlarından dolayı tebrik ediyorum.”


Haberi Paylaş

Comments are closed.