Derbi VakıfBank’ın

VakıfBank, Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi’nin yedinci haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaştı. Son Avrupa ve Dünya Şampiyonu beş kupalı sarı siyahlılar, rakibini 3-0 ile geçerek liderliğini korudu ve galibiyet serisini 61 maça çıkardı. VakıfBank, Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi’nin yedinci hafta maçında Beşiktaş ile oynadı. İstanbul ekibi karşısında üstün bir oyun sergileyen sarı siyahlılar, rakibini 3-0 ile mağlup ederek ligin yedinci maçından da galibiyetle ayrılmayı bildi. VakıfBank, bu sonuçla galibiyet serisini 61 maça çıkardı.

Beşiktaş karşısında VakıfBank, geniş kadrosu ve oyuncu kalitesiyle skora ulaştı. VakıfBank, rakibi önünde ilk seti 25-10 ile geçti. Müsabakanın ikinci setini de üstün oyunuyla 25-14’le alan VakıfBank, karşılaşmanın son setini de 25-20 kazanarak skoru belirledi: 3-0.

VakıfBank’ın karşılaşma boyunca en etkili oyuncuları Gözde Sonsırma (14 sayı) ve Carolina Costagrande(13 sayı) oldu. VakıfBank’ta Polen Uslupehlivan da (9 sayı) karşılaşma boyunca etkili oyunu ile alkış topladı.

Beşiktaş önünde alınan galibiyet sonrası düşüncelerini dile getiren VakıfBank Antrenörü Giovanni Guidetti maç sonrası şunları söyledi: “Ligde bir önemli maçımızı daha geride bıraktık. Takımımızın oynadığı oyun ve gösterdiği mücadele galibiyeti hak etti. Beşiktaş karşısında dakika alan tüm oyuncularımız kazanmak için ne gerekiyorsa yaptı. Tüm oyuncularımı kutluyorum. Bu galibiyetle ligde yedinci galibiyetimizi aldık. Bizler için artık bu maç da geride kaldı. Hazırlıklarımızı sekizinci hafta oynayacağımız İlbank maçı için yapacağız.”


Haberi Paylaş

Comments are closed.