Beyzaspor’da yeni sponsor Algomed

2013 / 2014 sezonunda Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi B grubunda mücadele eden Beyzaspor fırtına gibi esmeye devam ediyor.

Beyzaspor hafta sonu deplasmanda oynadığı Tokat Niksar Belediye sporu 3-0 gibi net bir skorla yenerek salondan galip ayrıldı. 12 takımın bulunduğu grupta oynadığı 5 maçta 4 galibiyet ve topladığı 11 puanla 3 sıraya yerleşen Beyza sporda hedef büyük.

2011 yılında kurulmasına rağmen kısa sürede 2. Lig’e yükselen, hedefleri doğrultusunda kurduğu kadro ve oynadığı maçlarda sporseverlerin ve kamu oyunun dikkatini çeken Beyzaspor’a sponsor desteğide devam ediyor.

Beyza Spora bir destek de Özel Algomed Hastanesi’nden geldi. Beyzaspor teknik heyet ve sporcularının hastaneyi ziyaretinde yönetim kurulu başkanı Dr. Arif Akgül ve Hastane direktörü Dr. Fahreddin Emre karşıladı. Arif Akgül yaptığı açıklamada, bu zamana kadar spor ve sporcuların yanında olduklarını, yeni bir takım olmasına rağmen kısa sürede büyük başarılara imza atan, bu yılda 2. Lig’de başarılı sonuçlar alan Beyzaspor’a yeni sezon da hastane olarak sponsor olma kararı aldıklarını belirterek bundan sonra tüm imkanları ile Beyzasporun yanında olduklarını söyledi.

Ziyaret esnasında Beyza spor teknik heyeti tarafından kendisine hediye edilen formayı alan Akgül sporcuların sağlık taraması ile bizzat ilgilenerek bundan sonraki maçlarda Beyzaspor’ a başarılar dileyerek forma için teşekkür etti.

Beyzaspor antrenörü Yusuf Kenan Kök yaptığı açıklamada ligde oynadıkları 5 maçta 4 galibiyet aldıklarını, grupta 3. sıraya yükselerek iyi bir çıkış yakaladıklarını belirterek, “Hafta sonu deplasmanda Tokat Niksar Belediye Sporu 3-0 yenerek puanımızı 11 e yükselttik. Bu hafta sonu kendi sahamızda oynayacağımız Antakya Belediye spor maçını kazanarak seriyi sürdürmek istiyoruz. Takım olarak iyi bir form grafiği yakaladık. Bunu başaracak güçteyiz. Tüm sporseverleri bu maça bekliyoruz. Desteklerinden dolayı Özel Algomed Hastanesine teşekkür ediyorum” dedi.

Takımın oyuncularından Çağlar Dayı da yaptığı açıklamada, kendisinin bu yıl 1. Lig’den Beyza spora geldiğini, takımda çok iyi bir arkadaşlık ortamının olduğunu, ligde oynadıkları 5 maçta 4 galibiyet alarak iyi bir çıkış yakaladıklarını söyledi. Dayı, takımı iyi bir yere getirmek için çok çalıştıklarını, bunu başaracak güçte olduklarını ifade ederek, “Hafta sonu oynayacağımız Antakya Belediye Spor maçını kazanarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Tüm spor severleri bu maça bekliyoruz” diye konuştu.


Haberi Paylaş

Comments are closed.