Tokat’ta galibiyet sevinci

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi takımlarından Tokat Belediye Plevnespor’da, ligde alınan ilk galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Antrenör Ünsal Kırıcı, yaptığı açıklamada, dün sahalarında Çankaya Belediyesi ANKA ile karşılaştıklarını anımsattı. Maçtan 3-0 galibiyetle ayrıldıklarını belirten Kırıcı, “Maça iyi başladık. Oyuncularım iyi bir performans gösterdi. Ligde aldığımız ilk galibiyetten dolayı mutluyum. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Böyle gelsinler, her maç bizi desteklesinler. Buna ihtiyacımız var” dedi.

Tokat Belediye Plevnespor’un ilerleyen günlerde iyi yerlerde olmasını arzu ettiklerini vurgulayan Kırıcı, şöyle konuştu: “Lige takımımız kötü başlamıştı. Ben göreve geldiğimde 6 hafta sonunda takımın puanı yoktu. Dün ligde 8. hafta maçına çıktık. İlk defa puan ile tanıştık. Rakibimizi güzel bir oyunun ardından 3-0 yenerek 3 puanı aldık. Plevnespor’un ligde kalması için çalışmalarımız sürüyor. İnşallah bu takım ligde kalacak. Bize her türlü desteği veren başkanımız Adnan Çiçek’e ve yönetim kurulu üyelerimize çok teşekkür ediyorum.”


Haberi Paylaş

Comments are closed.