Şampiyonlar Ligi’nde yine bir klasik…

Yıllardır birbirine rakip olan ve Avrupa Şampiyonlar Ligi’nin iki müdavimi; Eczacıbaşı VitrA ve RC Cannes, bir kez daha karşı karşıya geliyor. Eczacıbaşı VitrA ev sahipliğindeki karşılaşma, 28 Kasım Perşembe günü, Burhan Felek Voleybol Salonu’nda, saat 17:00’de başlayacak.Aynı zamanda grup birinciliği mücadelesinin verileceği maçı Eldar Zulfugarov, Daniele Rapisarda hakem ikilisi yönetecek.

Maç trafiğinin yoğun olarak devam ettiğini, bir ay içinde Türkiye ve Avrupa Ligi’nde toplamda 10 maç yaptıklarını belirten Eczacıbaşı VitrA Antrenörü Lorenzo Micelli “Sırada, grubumuzdaki en zorlu rakibimiz RC Cannes’la yapacağımız maç var. Daha önce de sık sık karşılaştığımız bir rakip. Bu maça hazırlıklarımız devam ediyor. Sahadan galip ayrılan taraf olmak istiyoruz ve voleybol severleri bu önemli karşılaşmaya bekliyoruz” dedi.

Eczacıbaşı VitrA ve RC Cannes, gruplarındaki ilk iki maçlarını da set vermeden kazandı. Ancak Eczacıbaşı VitrA, fazladan verdiği bir sayı nedeniyle ikinci sırada, konuk takım RC Cannes birinci sırada yer alıyor.

Eczacıbaşı VitrA, 2014 CEV Denizbank Voleybol Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda; Agel Prostejov (Çek Cumhuriyeti), RC Cannes (Fransa) ve Schweriner SC (Almanya) takımlarıyla mücadele ediyor. Grupta ilk iki sırayı alan takımlar tur atlayıp, playoff 12 etabında mücadele verecek.


Haberi Paylaş

Comments are closed.